Kattryd

Direktlänk till inlägg 4 juli 2016

Sommar, sol...semester

Av Camilla - 4 juli 2016 09:47

    Även om det regnar och är trist så har semestern börjat...och ja det är som vanligt att när man äntligen har stämplat ut för semester, ja då kommer regnet. Alla önskar vi sol och värme på vår lediga tid så även jag, så jag kan spendera dagarna ute, i Falsterbo, på stranden, i skogen, på hästryggen, på låååånga promenader, ja man vill ju ägna sig åt det som ger energi och påfyllnad av goda endorfiner så man orkar med den kommande långa mörka höst och vintersäsongen.


     Men inne i hjärtat där skiner som tur är solen....alltid    och just nu laddar jag för några dagars vistelse i det lilla samhället Falsterbo, den årliga trippen med de härliga tjejerna det gör susen och även om himlen är grå så gör VI den blå....!!! Vi ska i år bo på samma ställe som förra...det var helt perfekt för oss "tanter", ett litet pittoreskt hotel med rosbeklädda väggar nära till allt, och därnere står det fyra cyklar väntandes på oss så vi också kan ta oss på lite längre strapatser och lite fortare än apostlahästarna, för bilen känns onödigt att ta när avstånden och omgivningen inte är så stor.

 


  Väskan står och väntar på att bli packad, frågan är som vanligt...vad ska jag ha med, jag och packning är inte kompatibla, tar alltid med för mycket för att jag aldrig kan bestämma mig för vad jag egentligen behöver, allt ska med typ....hm....och sen när jag kommer hem så är mer än hälften oanvänt....någon som känner igen sig...ha ha ha...tänkte väl det, jag är INTE ensam om detta...nä!! Men en sak som åker med i år det är regnkappan, den har inte varit med på mååånga år...för det brukar alltid va fint just i Falsterbo, av någon anledning, men i år verkar det inte bättre än att den kommer behövas....och om den nu är med så kanske det också kan bli lite sol....brukar va så, ska även införskaffa ett litet paraply, både bra för regnet och solen....trallala!!!!


 

  Nä nu mot packning....och shopping....dagen är inte hur lång som helst....önskar er alla en härlig vecka och tänk på.... Do what you love....and love what you do

                                                                  ........tjingeling'!!!!!


 
ANNONS
 
paper writing service

paper writing service

15 juli 2016 10:25

Oh, your weekends are awesome! I am sure that you spent this time with great pleasure! The photos you made are really charming! I want to organize cool weekends too!

http://paper-writing.services

 
Ingen bild

Milla

16 juli 2016 09:45

Hi stranger, my pleasure...thanks to you for your comments, nice that you enjoy my blog and I hope you can have some awesome weekends too.

/Milla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se