Kattryd

Direktlänk till inlägg 8 april 2016

Vansinnigt roligt....

Av Camilla - 8 april 2016 09:38

 

 Åh underbara fredag är här och jag har en ledig dag, en dag och jag ska inte ska göra några måsten. Visst är det regnigt och grått men inne skiner solen, iallafall hos mig. Jag har varit väldigt dålig med att uppdatera lilla bloggen men det är mycket mer än vanligt i liten Millas liv just nu, dagarna springer fortare än normalt och det finns inte alltid, även om jag vill, tid till allt det där roliga jag vill göra    

  Påsken med de där extra dagarna ledigt flög förbi även de, med allt vad påskfirande innebär så tog jag mig tid och lite frihet att åka ner till mitt paradis vid havet, fick några härliga dagar tillsammans med min mor och far samt mitt lilla hjärta till systerson. Vädret var kallt och blåsigt men en av dagarna tittade solen fram då jag passade på att vara på stranden i några timmar, med mig hade jag såklart kameran. Ljuset var perfekt, inte fullt solljus utan dimmoln på himlen gör att havet reflekterar det perfekta ljuset. Lilla Clara var med och hon älskar att springa som ni vet...he he, och det gjorde hon, i vattnet, upp ur vattnet, på stranden, i bäcken, fram och tillbaka, ja hon tröttnar ju aldrig. Så hittar hon ibland en sten som hon kör framför nosen...ställer sig och skäller på stenen då den inte gör som hon vill eller rör sig...ja hon är lite konstig men matte älskar henne ändå...hihi 


    


  Känner du...känner du havsluften genom bilderna, de blåa härliga färgerna, bruset från havet, vågornas plask mot stranden, fåglarnas väsen och vindens pin i ansiktet....ja då har jag lyckats förmedla, och det är precis det jag vill med mina bilder. Just nu går jag fotokurs, jag vill bli bättre på det jag brinner för....fotografering. Jag har ju länge fotat men är också självlärd, tänkte att jag ville lära mig vad jag egentligen gör. Att fota en fin bild det kan jag, men jag vet inte varför den blev så fin....rent tekniskt alltså....och nu är det för mig en helt ny värld som öppnat sig och det är vansinnigt roligt....  ...delar med mig lite utav känslan ytterligare och önskar er alla en härlig fredag och helg....njut av varenda minut....tjingeling....

 

             


 
ANNONS
 
dissertationwriting.services

dissertationwriting.services

15 juli 2016 10:32

The dogs are my favourite pets! It must be acknowledged that your dog is wonderful! It is so nice and cute. Besides, these photos are really exciting!

http://dissertationwriting.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se