Kattryd

Direktlänk till inlägg 17 februari 2016

Ny passion...

Av Camilla - 17 februari 2016 09:59

   Skön onsdag, ledig dag och jag ska bara vara idag, inga måsten, inga bokade möten, ingenting som måste göras idag, så skönt att få ha en sådan dag. Kroppen värker dock och jag känner mig hängig, har en förkylning i kroppen som inte värker ut, kan önska att den gjorde det så jag slipper gå och känna mig småhängig, har inte tid för detta, vill ha full energi för det kommande evenemanget som står inför oss BFKare nu  BORÅS GRAND PRIX. Nedräkningen har börjat och det är just nu vid den här tiden som allt känns helt kaotiskt....hur ska det gå....men som alla år så blir det säkert HUUUUUR bra som helst....vi är ju de som fixar allt till det bästa....EVER   


Vädret idag känns lite mildare, det har igen varit några bistra dagar med många minusgrader, men solen den värmer när den är framme, hästar, hundar och katter älskar detta väder, finns mycket att upptäcka i snön, och ja vi har fullt med snö här på Kattryd, och jag vet att vissa andra delar av Sverige nosar redan på våren med snödroppar, snöfritt och gröna ängar, men det är ju ändå bara februari och det är ändå en

vintermånad...eller hur?


Min nya kamera fungerar grymt bra och jag är så nöjd, äntligen en Canon igen och jag kan bara bli en bättre fotograf, i helgen övade jag fotografering på hästar, hoppande ponnysar närmare bestämt, och jag kan meddela att det går fort när ponnysar hoppar och det gäller att fånga dom...ha ha...inte helt lätt men en och annan fastnade faktiskt. Men jag föredrar att fota objekt som står hyfsat still, mina små vovvar får agera som träningsobjekt, inte helt enkelt det heller då de har mycket att göra de små....inte ofta de står still heller då det finns mycket som pockar på uppmärksamheten, men jag lyckades iallafall fånga några ögonblick, ja en ny passion i livet 

  
 

  Men det är långt kvar till att bli bra, hittills har jag ju bara gjort det och lärt mig det mesta själv, nu tänkte jag att jag skulle lära mig på riktigt och första kursen startar inom kort, det känns oerhört spännande och en ny del av mitt liv börjar ta form, vägen till de små målen är krokig men fram kommer jag säkert ändå.   Nu önskar jag alla en härlig mittiveckandag och ta hand om dig, ge någon en kram som du håller kär, livet ändrar sig fort och om morgondagen vet vi ingenting....tjingeling   

 
ANNONS
 
writing service

writing service

15 juli 2016 10:34

Such a nice dog! I am very happy for you and your dog! You are really good friends! Thanks a lot for sharing!

http://custom-writing.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se