Kattryd

Direktlänk till inlägg 12 februari 2016

R.I.P...Hans Åberg

Av Camilla - 12 februari 2016 07:12

   

     Sitter vid köksbordet, blickar ut genom ett vindpinat fönster mot himlen utanför. Det blir en vacker dag, himlen är ljust gul och man kan skymta solen som kommer stiga upp bakom grantopparna. Det är med en stor sorg i hjärtat som jag vaknade upp denna fantastiskt vackra fredag...mitt i februari, en dag jag vanligtvis gläds åt, men idag känns det tungt och tomt, en känsla av att det gör ont, förstår ni. 


  Igår landade beskedet om att vår vän Hasse lämnat vårt jordeliv, en härlig själ finns inte bland oss längre, en go röst har tystnat, en hästentusiast har gått vidare, ja det är något jag inte kan förstå, att livet kan ta såna vändningar, livet bara rycks bort och sen finns det ingenting kvar....bara en tomhet och så alla minnen förstås. För oss på Kattryd har Hasse alltid funnits, han har alltid varit med oss här när vi haft våra spektakel, Hasse var alltid en som fanns där, en som ställde upp, hjälpte, peppade, stöttade, kom med goda råd, skrattade, drog goa "fräcka" historier och tackade aldrig nej till en kopp kaffe. Nu har skrattet tystnat och vi som är kvar får se tillbaka på alla minnen vi har tillsammans....och vi minns honom som en sann god vän....  Så Hasse....R.I.P....vi ses i Nangialia     

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

12 februari 2016 08:46

En fin människa har gått ur tiden, R.I.P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se