Kattryd

Direktlänk till inlägg 3 februari 2016

Grym kick...

Av Camilla - 3 februari 2016 09:22

  Ja jisses jag hade ju en blogg...hm, här var det längesen jag var...skärpning kanske, tiden du vet tiden, den räcker inte till, allt som jag vill göra så räcker inte TIDEN till, ge mig fler timmar. Förra helgen swishade förbi....likaså veckan och så kom det en helg igen...den försvann lika fort...nu är det onsdag och jag njuter utav en ledig dag. Energin jag fick utav helgen då vi avfyrade vår kickoff....den var grym, jisses vilken kick....och jag hoppas ju inte jag var ensam om detta. Föreläsningarna under dagen var strålande, stämningen var på topp, många superhärliga möten med alla våra tävlande medlemmar...en avslutande fantastisk middag, en följande dag med en inprierande tränare som gav oss många verktyg att arbeta med, ja vad mer kan man önska, många som efteråt kommit och sagt hur bra det var, det lever jag länge på och sparar den fina energin i mina depåer för framtiden....den ovissa framtiden då jag är i ett vägskäl om vad jag ska göra....ja och vad jag vill göra??


                      


   Vintern haltar något och vädret är turbulent, om jag fick bestämma så skulle vi ha en halvmeter snö och -5 grader kallt stadigt, det perfekta läget. Men nu lever vi inte i den perfekta världen och det gör att vi får ta på oss regnkappan för att ut och rida i snöstortm kontra regnstorm....och häromdagen...eller ja så här är det nästan varje dag...men en utav dagarna så gjorde vi fina sidvärtsrörelser jag och min vackra Muffins, alltid bra att träna på, för här på fjället så blåser det friska vindar och det i kombination med regn det är inget som min lilla bruna häst är så förtjust i....hon springer och hoppar, vänder rumpan mot vinden, kryper ihop som en förskrämd rutten banan och är allmänt förtvivlad hur hennes matte ens kan komma på tanken att utsätta henne för detta hemska väder....men på den långa öppna vägen i Hult där blåste det sidvindar som hette duga och då....då skruvade hon på sig och flyttade sig vackert först åt ena sidan sen åt andra....ja snacka om ben som korsades....tjohooo!!!


    Och tänk...nu är alla mina hästar friska, pigga och glada, det känns oerhört skönt och glädjande. livet är återställt och jag ser fram emot en härlig vår med träning och tävling....tänker dock tillbaka på hösten...då det var förtvivlat och vi kämpade för en vacker bruns liv, så många tårar, så mycket oro och hjälplösheten, att finnas men ändå inte kunna göra så mycket, jag en tid jag nu lägger bakom mig och blickar framåt....sträckan till att herr brun ska bli helt återsälld är lång men vi tar en dag i taget och han får den tid han behöver...nu är han iallafall i gott hull, han äter ordentligt och hans sura min har kommit tillbaka, då är min vackra häst som han brukar....love it   


 

Se där ja....nu kommer ju solen och jag har en hel dag framför mig med "jobb"...ja roligt jobb och pyssel, idag ska det ridas, planeras för kommande helg då vi ska samla det glada gänget och ha en middag med lite guldkant på...ja livet på Kattryd är fyllt med roliga saker och som jag alltid säger....


"Do what you love

  and love what you do"

 

So long mina vänner....önskar er en fantastisk dag nu ska jag fortätta njuta utav dagen....tjingeling!!!
  

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

3 februari 2016 13:08

Fantastiska du!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se