Kattryd

Direktlänk till inlägg 31 december 2015

Sista raden....

Av Camilla - 31 december 2015 10:02

 

  Vaknat upp till årets sista dag, en dag som är stormig och kall, tog en tidig morgonpromenad med lilla Muffins som var allt annat än trött på just denna promenad. Hon har jullov och är något överladdad för att gå och bara ha tråkigt, det är ingen melodi för henne. Matte hängde som en liten fis i snöret då hon mest hade alla sina hovar i luften kändes det som. Vinden är isande kall och året avslutas lite kallare än vad vi har varit vana vid, här på fjället Kattryd så får vi idag hålla i hatten.


 

  Jag är ganska glad att det är sista dagen på detta år, ett riktigt skitår lägger jag till mina handlingar och ser bara fram emot ett nytt spännande år med många nya utmaningar. Detta år ha kantrats utav mycket tråkiga saker och ja meningen med livet är väl att det inte ska gå på ett bananskal utan man ska prövas på olika vis. Mina prövningar har varit både på gott och ont, det som gör ondast är att det drabbat de jag älskar allra mest, mina djur, de älskade djuren som bara vill väl, när de inte får må bra jag då mår ju inte matte heller bra. Men med en förhoppning om att allt bara kan bli bättre så ser jag fram emot 2016, ett nytt fräscht år med glädje!


Så nu vill jag ge alla en stor kram som funnits vid min sida detta år, du som läst min blogg, du som stöttat när tårarna runnit, du som frågat hur det är, du som brytt dig och hållt mig kär, du som hjälpt när styrkan tärt, du som peppat, sagt att allt blir bra, du som fått mig att skratta, du som ser mig som den jag är, du som finns där varje dag   ......och med detta skriver jag sista raden och önskar dig ett riktigt gott slut!!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se