Kattryd

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2015

Morgonstund....

Av Camilla - 18 augusti 2015 07:00

  Det sitter en morgontrött Milla bakom tangenterna idag men med en stooor kopp kaffe ordnar det nog snart till sig. På himlahelvetet lyser det stora gula klotet och vi går in i den 17e dagen med sol....inte sant eller hur, hur gick detta till....onödigt vetande tänker säkert du...mmmmen jag njuter av varenda minut, älskar solen och dess värmande strålar. För mig känns det skönt att veta att det också kommer fortsätta så heeeela veckan....och gissa??? Ja rätt, jag ska vara ledig....kan det bli bättre så säg....snart lämnar jag Kattryd och drar på nya äventyr!!


                               


  Morgonstund har guld i mund...ett slitet ordspråk men ack så sant, det bästa jag vet är att få gå upp tidigt (som vanligt iof) och gå ner till stallet där 9 förväntansfulla pållar står och följer varenda litet steg jag tar när jag går mot stallet. Det räcker att vi numer öppnar vår ytterdörr så hörs det där härliga ljudet....hö hö hö....vilket betyder "vi vill ha mat"....och det är lika härligt varenda gång och jag blir helt varm i hjärtat. 


  En morgon som denna är det inte svårt alls att slänga upp benen ur sängen, ner på golvet och studsandes upp....ha ha...jag överdrev nog lite men ja ja det kändes nästan så. Allting blir iaf så mycket lättare och gladare, det fantastiska ljus som är ute när solen tidig morgon skiner en sensommardag....oslagbart och underbart!! Vad jag kanske vill säga det är....visst är livet härligt!! Hästarna har nu gått ut på dagis och jag ska se till att pallra mig iväg till jobbelijobbet för några timmar....sen blir det hem och rida, packa och säga hej hej till mina små hjärtan....tänk va de kommer sakna matte...he he, inte ens husse räcker till när matte är borta, men de ska också få vara på kollo några dagar....det ser de säkert fram emot....om de vetat...ha ha ha!!!


 

Sååå kaffet är slut och klockan är mycket....jag önskar dig en härlig dag med sol och värme...och du....


"Do what you love,

and love what you do"    

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se