Kattryd

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2015

Många färger på tillvaron...

Av Camilla - 3 augusti 2015 20:49

 
    Visst är det härligt med måndag igen, inte bara att man har förmånen att få gå till ett jobb som man älskar utan också att bli väckt denna måndag morgon utav härligt ljusa strålar som tränger in genom sovrumsfönstret. Sen komma ut och känna den fuktiga luften och se de dimlagda ängarna där solen med sitt ljus lägger sig...det går inte i ord att beskriva hur vackert det är och känlsan av att hösten är analkande, detta ljus är fantastiskt och jag har förmånen att se det live...bara för att jag också har förmånen att få bo i ett paradis!


        

  Måndagen är ju också starten på en hel ny vecka, en vecka med många nya utmaningar. Min nuvarande utmaning är att sätta färg på tillvaron....nä det har jag ju redan...ha ha...ne jag ska sätta lite färg på mina nya hoppebommar. Måleriet är i full gång och varje liten minut som jag har över haffar jag penseln...älskar ju att måla och just idag när det varit så fint väder så hann jag inte hem förrän penseln gick varm och vit fin färg pryder nu bommarna. Så ska det ytterligare färg på....och det är där DU kommer in....jag vill ha hjälp med färgkombinationer...förslag på vad för färg jag ska sätta på dem...och du som kommer med det bästa färgförslaget vinner...pris utlovas dessutom så kom igen...kommentera dina färgförslag...heja heja       

                        


Spontanitet gillar jag....så i lördags drog jag ner till havet efter att jag beslutat att någon tävling blir det inte för mig och lilla Muffins. Min rygg har länge spökat och just i lördags så var det dags att sluta förtränga hur ont jag har så jag la ner försöket till tävling. Synd för lilla hästen är i fint skick och jag hade sett fram emot denna tävling men det är bara att acceptera.....kroppen är sliten!!!


Till havet för lite rehab och mysigt sällskap som gör gott för både kropp och själ styrde jag kosan. Och medans det här hemma var sådärväder så hade jag strålande sol med molnglimtar och det blev en dag fylld med sol, cykling, bad (av fötter), promenader längs stranden och mys tillsammans med mor och far...vad mer kan en ond rygg behöva...ha ha!!!


 

   Men nu är det måndagskväll och kroppen gör sig till känna av en dag fylld mer aktiviteter som jobb, målning, ridning, hundpromenad.....så nu ska jag slänga mig en stund i soffan tillsammans med ett glas av mitt nya favoritvin...tjingeling       


.....och Du...glöm inte färgkommentera!! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mats

3 augusti 2015 22:23

Gul, röd, blå

 
Ingen bild

Mia

3 augusti 2015 22:59

Limegrönt + gul + myntagrön :)

 
Ingen bild

Milla

4 augusti 2015 08:49

Härligt.. :) Tack!
Hoppas det kommer fler....limegrönt gillar jag..wow!!!

kram till er

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se