Kattryd

Direktlänk till inlägg 13 mars 2015

Fredagskänsla...

Av Camilla - 13 mars 2015 21:11

 Den bästa dagen på hela veckan börjar gå mot sitt slut, jag ligger i soffan proppmätt efter en härligt go kvällsmiddag som jag och husse tillsammans lagade över ett glas rött och i bakgrunden hörs ljudet av Skavlan. Dagen har varit strålande vacker igen och just såna här dagar är så enkla att leva med. Det bästa och det första vårtecknet är när vi på kvällen drar fram stolarna i garaget och sätter oss i garageöppningen, husse tar en öl och matte, ja hon tittar på (husse)...ha ha, sitta där och se den vackra solen gå ner över Kattryd, ja det är för oss mys.... på vårt eget lilla vis     


  Veckan har som vanligt gått fort och många saker har hunnit hända, det börjar dra ihop sig till laghoppning för elitponnyerna som jag ärats att vara lagledare för i år. Det ser jag som en stor eloge att få ta del av detta. Det är några år sen jag själv red och det var en av de roligaste stunder jag upplevt i mitt hästliv, och jag önskar att tjejerna som i år rider i laget också ska få komma till Strömsholm och rida finalen, det är otroligt nice.


 Att rida i lag är en styrka, inte så lätt som man tror, oftast tävlar man för sig själv, men här ska man ställa om och ta hänsyn till tre ryttare till...sina lagkamrater, det är både nerver och press som visar sig, vilket kan sätta krokben även för den rutinerade ryttaren. Men jag tror på tjejerna i lagtruppen och de är goda lagkamrater så nu kör vi....och vi ska ha sköj!!!

En del av veckan har bestått i att se till att få färdigt lagjackor och schabrak, jag har jagat sponsorloggor som ska betala jackorna och skickat jackorna på brodyr, ja det är ganska roligt att fixa och trixa, så blir det bra också, alla lagryttare i BFK får nu var sin jacka...bra tycker jag!!! Men mitt i allt kaos så kommer det härliga människor och hälsar på, en fikastund i solen är det bästa som finns så här på våren, att kunna sitta ute och ha fikastund...mmmm love it   

                                                   

 ....och på fikastunden i onsdags så kändes det nästan som vi hade en hel hundkolloni här...det var mycket bus och Clara visade hur man lirar boll...Sixten och Hilton som också ville vara med tycktes inte riktigt förstå men var två sanna gentlemen och lät Clara glänsa med sin boll och de stöttade som två goda "hangarounds"!! Tills bollen föll ner i diket vid paddocken vill säga....då tyckte iallafall Hilton att det var nog...att bli blöt om fötterna...no way...inget för mig...Sixten stod troget vid kanten och såg på när lilla träsktrollet latchade med bollen....och ja resultatet blev också där efter....en gyttjehund....hmmm!

 

På eftermiddagen efter fikastund var det pållarnas tur....att bli kollade i munnen av herr Tandläkare. Nästan alla hästarna stod på väntelistan och först ut var ConnyPonny och sen rullade det på. Alla pållarna skötte sig exemplariskt och fick mycket väl godkänt. En del fick ta lite neråtchack medans andra kunde tåla sig och stå ut med raspet och slipandet i munnen.....nu kan de tugga utan vassa tandsingar och tack till härliga goa Ionel som gjorde jobbet med hästarna utmärkt!!


 

 Känner att det finns mycket att skriva om och jag skulle nog kunna sitta här hela natten om det var så men nu ska jag vara lite social med min andra hälft....eller kanske borde jag gå och sova så jag orkar med morgondagen....taggar tävling med lilla vackra Muffins...men önskar er alla en underbar helg...och var rädda om varandra....


                                                                    ......tjingeling   
 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

14 mars 2015 08:51

Ni har det så gott :-)
Må väl

 
Ingen bild

Ture Tuss

16 mars 2015 16:45

Ja ni ä la för goa!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se