Kattryd

Direktlänk till inlägg 20 februari 2015

Älskade fredag...

Av Camilla - 20 februari 2015 14:52

 Å så blev det fredag igen, veckan sprang fort iväg och jag som trodde jag skulle få en lugn och fin vecka efter en väldigt busy tidigare vecka, men ack så fel jag hade....ja ibland händer det ju att även jag har fel...ha ha ha även om det tar emot att erkänna det, men denna veckan gick fortare än fortast. Ibland undrar jag hur jag själv tänker eller varför det alltid blir så...hm, ja livet är väl för kul för att sitta still och inte göra någonting...! Men nu är den här....den älskade fredagen, dagen som alla älskar mest av alla dagar....tror jag....   


 Det blir inte till att sitta still även om det är fredag....mysfredagen tänker jag tillbringa tillsammans med goda vänner i stora staden....supé med tillhörande underhållning står på programmet och det börjar bli dags att slänga sig in i duschen....det är tur jag har så god hjälp med alla djuren när det ska vara tid för andra  nöjen. Så idag har Helge fått rå om sin medryttare vilket han tydligen gjorde ordentligt geonom att visa sig från sin allara piggaste och bästa sida....mmm han är sååå häftig att rida när han är på det humöret....det blir mycket häst att ta hand om men på ett mycket tillfredsställande sätt.


Önskar det var lite mer vår....så nya pjukken kunde få följa med....ha en underbar helg...tjingeling!!   
ANNONS
 
Ingen bild

marie

23 februari 2015 06:37

Gud vilka snygga skooor :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se