Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 februari 2015

Tomhet...

Av Camilla - 16 februari 2015 22:01

Återigen är det måndag, en något tom måndag....det roliga tog slut alldeles för fort. Huvet är segt, kroppen är seg men hjärtat är fyllt med glädje, en glädje att tillsammans med så många härliga människor fått arrangera det bästa evenemang hästsverige upplevt...he he. Efter en fantastisk vecka med galet mycket att stå i så känns det verkligen tomt när allt är över, och nu är det bara 360 dagar kvar till nästa gång! 

                                   

Även om det är slitsamt många timmar som läggs ner både inför, under och efter så ser jag fram emot nästa, och kanske är det dags att ta nästa kliv till att bli ännu ett snäpp bättre, ännu ett snäpp större och ännu ett snäpp internationellare! Ryttare, hästar, hundar, publik, sponsorer, funktionärer...alla har varit fantastiska och en mycket fin gest gjordes under dagarna då vi alla funktionärer fick överraskande komma in på arenan och få var sin guldmedalj där det stod....DU ÄR BÄST....och till och med fick vi göra ett ärevarv....ha ha ha!!!

Veckan har bestått av fina hästar, god mat, fantastiskt fika (tack till alla som bakade), party i Ladan och en trevlig SM-bankett. Nu lägger jag 2015 års Gina Tricot Borås Grand Prix till handlingarna och vill du se fler bilder så gå in på GPhemsidan!


  Måndagar är ändå bra dagar, längtar alltid efter måndagen...ha ha, idag var det en sådan då min kollega bjöd på fika...och en fantastisk sådan...hon vet verkligen hur man förgyller en måndag på ICA Reklam för sina medarbetare, love u....KXE!!!!

Idag har jag ridit båda mina vackra pållar i en isande vind, en riktig iskall vind som det bara kan vara i mars...som kom tidigt i år för det är ju bara februari. Båda var mycket pigga, särskilt herr Brun, han var stark och pigg och jag tackar Martina för ett gott jobb med honom under förra veckan då jag inte själv kunde rida så mycket. Vägarna är isiga och hala, men har man fyrhjulsdrift går det alldeles utmärkt...tappade dock bootsen två gånger och fick hoppa av....problemet är att det inte alltid är så lätt att ta sig upp på en tvåmeterskuse...på isgata med blanka ridstövlar...hm!!


En praktikant har anlänt till oss på Kattryd....ska vara här i tre veckor och öva på att mocka, sopa, bära vatten, packa hö, göra mat, rykta, rida, släppa ut och in hästar, putsa alla mina saker, städa, fixa....oj oj vad bortskämd jag och alla i stallet kommer bli...men det är kul när någon är så ambitiös och man kan stå till tjänst för en utbildning. 


Tjingeling....  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se