Kattryd

Direktlänk till inlägg 30 december 2014

Gott slut...

Av Camilla - 30 december 2014 23:50

 Sitter djupt sjunken i soffan, timman är sen, i huset är det tyst, endast ljudet från den sprakande brasan hörs och katten som ligger bredvid och spinner. Lugnet på Kattryd gör mig varm och jag fundilurar på hur året sett ut...ja nu är det ju snart slut....!!! 


  Året som varit har gått i ilfart, många vindar har blåst, mycket vatten har runnit och massor har hänt under solen, ändå har jag inte hunnit med allt jag ville göra...nä tiden gick för fort, och såklart är det ju så när man hela tiden har roligt. Nu väntar jag med spänning på det nya året....några timmar kvar, alltid lika spännande vad ett nytt år har att erbjuda, nya årstider, nya utmaningar, nya förhoppningar, nya drämmar....iiiih det är ju det som är så spännande för ingen vet vad som döljer sig i ett nytt år....!!  


  Igår var jag och Herr Brun ute och testade nya "michelindäcken", med dubbar i, aj aj aj vilket fäste det blev...vi flög fram i racerfart över ängarna och den stora vackra bruna han visste inte till sig hur fort han skulle springa, ja jag luras faktiskt inte, han kan springa fort fast han är stor....hi hi men han tyckte det var så kul när det fäste under fötterna på honom, ja han är en tung herre så det vill till att fötterna står rätt på jorden annars så halkar man i det glatta väglaget, men nu har matte fixat så att det är fyra dubb i varje fot så då blev livet gladare och matte hade en lycklig häst!!


Nej nu är det nog dags för den här matten att släcka och gå och lägga sig, imorgon väntar den traditionella nyårsritten med alla stallkollegor och i ryggsäcken tar jag med mig lite varm punch tror jag, kan nog vara gott att värma strupen med lite under ritten....så jag önskar alla ett gott slut och framför allt ett.....

 

   ....tjingeling!!!!          
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

31 december 2014 08:34

så vackra bilder jag önskar er alla på Kattryd ett härligt nytt år :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se