Kattryd

Direktlänk till inlägg 17 december 2014

Like old times....

Av Camilla - 17 december 2014 09:17

 

 Vart tog det härliga vita vägen?? Det var iallafall mycket härligare än det bara och hala som nu råder. Igår var jag på massage vilket oftast är skönt, men inte igår...aj aja aj och satan vad det gjorde ont och idag är kroppen hundra år äldre än den borde vara. Att ha en ond kropp och gå på en hal gårdsplan är ingen bra kombo...ja vilken tur att det bara är hästarna som ser den skruttiga när hon tar sig ner till stallet...uj uj uj...stel som en stock...!!!


 

I söndags lastade jag in Herr Brun i lilla lådan och åkte mot Sparsör, där jag och härliga Anna skulle hoppträna ihop lite. Det var som att komma tillbaka några år i tiden och jag blev påmind om hur roligt vi alltid har när vi tränar ihop, vilket vi gjort mycket och många gånger "förr" i tiden. Det blev som vanligt många goa skratt och hästarna kände nog att vi hade roligt så de hängde på det. Herr Brun han som inte kan bocka gjorde några tappra försök och visade sin glädje genom att sätta ner huvet...ge ifrån sig ett iiiiih...och försökte lätta lite i rumpan....meeen det går inte så bra för honom när han försöker...hi hi... men matte hon sitter bara och ler....underbara häst   


 

 Det lackar mot jul och jag har inte köpt en julklapp än....jo en...till mig själv...ha ha, men idag är det till att ta tag i detta även om kroppen säger "kryp ner i soffan". Vet dock inte vad jag ska köpa bara, nån som har bra tips? Vi kör ju julklappspel så det ska väl ändå inte vara så svårt...hm, klapparn till jobbet är dock inhandlade vilket var lätt i år då jag råkade springa på två väldigt fina saker....nyfikna nu va...ha ha!!!?


 

                                    ...tjingeling!!!!

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se