Kattryd

Direktlänk till inlägg 3 december 2014

Galna grannar och tama hundar....

Av Camilla - 3 december 2014 08:43

   Äntligen är november över och härliga december är här med dess klara dagar och kalla nätter. Julen knackar på dörren och stressen infinner sig, jag tycker alltid att folk jagar runt som skållade råttor kring jul, själv tar jag det med ro och låter julen komma, för det gör den ju varken du vill eller inte. Det är en skön och rofylld tid med tid för umgänge med nära och kära. Jag och husse inledde december med lite umgänge med galna grannar..det har blivit mer som en liten tradition här på Kattryd att ha lite adventsmingel tillsammans, prövade i år deras tävlingsinstinkt med lite Twister....och med hjälp av våra tama hundar gick Helena och John ut som vinnare...de var grymma på det måste jag ju erkänna..grattis till er och revanch kommer...ha ha ha!!!


  Min lediga dag inleds med en stor tallrik gröt för min mamma har sagt att man blir stark av gröt,, och det är just det jag behöver bli, en förkylning smög sig på helt oväntat då jag trodde jag skulle klara mig från detta i år eftersom v45 redan passerat...ha ha den årligen stadiga veckan då jag aaaaalltid råkar bli förkyld!! Så jag ägnar dagen åt att dricka kanjang och citronvatten med ingefära...må alla ha en härlig dag och glöm för i he...te inte ta på er MÖSSAN!!!!!!

 

                               ......tjingeling!!!!                                   

    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

3 december 2014 09:18

Mössan har varit på ett tag så det är lugnt Milla, ta
och krya på sig!!
Kram

 
Ingen bild

MJ

3 december 2014 17:29

vad skall du ta på dig när det blir kallt?????

 
Ingen bild

Milla

3 december 2014 18:03

Då tar jag på mig tvåååå mössor...ha ha ha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se