Kattryd

Direktlänk till inlägg 24 november 2014

Först seriöst sen lite bus....

Av Camilla - 24 november 2014 20:40

 

  Dagen har bjudit på många väderlekar - från morgonens regnstorm, middagens solsken till en helt vindstilla ljummen kväll. Vindstilla kvällar med uppehåll faller mig väl i smaken, då är det underbart att tända upp i paddocken och se mörkret runt omkring. Idag var det Herr Bruns tur att få känna på lite seriös ridning i just paddocken, det var ett tag sen vi gjorde något seriöst då han länge varit sjuk, och det hade han inget emot alls. Krökte vackert på nacken och sprang svävande på lätta ben som tja....bara han kan...vi tog till och med ett litet hoppelihoppskutt över serien som stod uppställd....och ja, han har nog längtat lite efter det här seriösa...ha ha!


Efter seriöst jobb så var det den vackra vita som stod på tur att ha lite roligt i paddocken, han älskar ju att vara där och nu när han är heltidspensionär så måste vi ju ändå göra något kul, och just det är ju matte så bra på tycker han....så vi körde våra lekar och sprang ihop, dock inte till musik då matte glömde ta med spelaren, sjöng en liten trudilutt istället....och tur vi va själva...ha ha...springa och sjunga samtidigt....huuuu...låter inge bra!!! Även lilla miss brun fick vara med på ett hörn, dock i lite kopplade former...att springa lös tillsammans med vacker vit är inte alltid en bra kombo, hon trackar för mycket så stackars vit får inte en lugn stund....så hon och matte gick vackert istället...som på en promenad....ha ha!


 

  Ja efter gårdagens hoppning var det lite lagom med en stilla promenad i paddocken. Gårdagen bjöd på mycket trevliga tävlingar på BFK tillsammans med alla ryttarkollegor. Alla samlade på en och samma gång är mycket trevligt och vi fick tävla mot varandra i ett mästerskap. Muffins var väldigt lugn för dagen och jag funderade på om det var något fel, inga galtahoppa eller levader som oftast står på programmet, hon hade alla fyra benen på backen och hoppade lugnt och fint vilket också resulterade i en andraplats i klassen och tvåa i klubbmästerskapet, ja duktig liten häst som bland alla gamlingar slog sig in i toppen. Lina som vann är svårslagen...andra året i rad hon vinner, men du Lina nästa år har vi tränat mer omhoppning så då får du se upp....ha ha!!!


     Tjingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se