Kattryd

Direktlänk till inlägg 20 november 2014

Ibland spårar det ur....

Av Camilla - 20 november 2014 00:30

                                                   

Mitt motto har alltid varit: ENJOY LIFE...livet är ju för kort att inte göra något utav det. Jag försöker alltid förgylla tillvaron även om det såklart ibland finns vissa hinder, men en kväll ensam hemma i Kattryd blir sällan ensam...moohaahaa, det blir alltid vad man gör den till. Ensam hemma gillar jag inte att vara så varför inte bjuda in sina trevligt spralliga "girlfriends" för lite mys....ha ha, ja mys blev det i all bemärkelse med vissa sidospår. Efter lite bubbel så kvittrades det glatt runt det matfyllda bordet, ja fyllt till bredden med alla läckerheter som var och en lagt ner hela sin änglaliknande själ i....det frossades och såklart smakade det gudomligt. På bordet hade jag lagt till var och en en liten present som alla fick öppna samtidigt....en liten ängel var innehållet och inte kunde jag tro att en sån liten varelse kunde bli så roligt underhållande hela kvällen, inte ett öga var torrt....härligt tjejer...me like   


 

För kvällen var det bara en herre i huset och han hade intagit soffan och beskådade alla tokigheter med en något trött uppsyn, mycket ska man stå ut med, sa Bosse...ja inte ens småtjejerna kunde locka hans intresse, tror att en dag på dagis hade gjort Herr Bo något trötter!!


  Men som vanligt går veckan fort och idag har det varit den bästa dagen på veckan, det har varit träningsdag för den bästa tränaren ever, på Borås Ridhus, ett varmt och skönt ridhus att rida i, ja kanske för mig i varmaste laget, är ju van att alltid rida ute, till och med lilla Muffins tyckte det var varmt, inte heller hon är van vid såna sydliga grader....men återigen så fick vi känna av en mycket ja till och med fantastisk timma av träning. Anna får en att både rida bra och få hästen dit man önskar, och ikväll så måste jag nog erkänna att det var den bästa träningen som jag och Muffins gjort, det var en lugn, avslappnad, harmonisk och välhoppande liten häst jag satt på ikväll och då blir ju allting så enkelt och just ridning handlar ju om enkelhet, det ska vara enkelt....hoppas nu på att den känslan håller i sig till söndag då vi ska på tävling igen...blir årets sista sen lite uppehåll över jul för att sedan matcha inför vårens kommande terrängtävlingar, ser fram emot en härlig vår!!!


 


LOVE YOU   


Ha en härlig fredag....tjingeling!!!                               
ANNONS
 
Ingen bild

Elen

21 november 2014 08:16

Ja jag hoppas värkligen att du lägger in en tävlingshälg till oss i Norra Bohusläns sport ryttarförening!!! =)Kram!

 
Ingen bild

Milla

21 november 2014 08:45

Absolut Elen, så trevliga tävlingar vill man ju inte missa och är båda hästarna friska så åker båda med :)

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se