Kattryd

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2014

Oopsy daisy...

Av Camilla - 27 augusti 2014 00:15

 

  Börjar dagens blogginlägg med att säga...TACK...mycke tack till alla berörda för en härlig lördag på Kattryd!! Som vanligt var vår Kattryd Grand Prix väldigt lyckad...trots regn i omgångar....men vad vore ett KGP utan regn...under alla år som vi har ordnat med detta evenemang har det i någon form regnat...det har regnat lite, det har regnat myyyyycket, det har regnat lagom och det har till och med inte regnat alls....ja det har regnat i alla former..ha ha ha. 


   Nio tappra ryttare med en härlig fantasi ställde upp och gjorde tävlingen till vad vi kallar "showtime"...i år var det på programmet en Ride and Drive, ja först hoppar man en bana med hästen över sju hinder, sen hoppar man av hästen och kör en bana mellan portar med tennisbollar där man inte får putta ner bollarna för då blir det minuspoäng....allt går på tid...ja så det gäller ju att gasa på lite....hm. För dagen hade jag lånat ut min stora Herr Brun så jag själv fick damma av min vackra vita. Han är ju alltid lika glad för att få vara med och leka och såklart var det inte så svårt att få honom att springa fort, det är ju en stor lycka för honom när han får göra detta..hihi!


     

  Som vanlig regel på en vanlig tävling så har man alltid en veterinärbesiktning utav hästarna, men på Kattryd har vi en ovanlig regel för vi är en ovanlig tävling....vi har Ryttarbesiktning och en jury... som är mutbar dessutom... kreativiteten i år var det inget fel på...fantasin hade flödat och min favorit var (även om alla var jättefina) ändå Emelie som klätt ut sig till "Magnus"...ha ha, hon kom inåkandes mot juryn på en gräsklippare iklädd, ja ni vet....en orange jacka, träskor, hörselkåpor, en öl i handen och en cigg i mungipan...vek mig av skratt....ha ha...huvet på spiken och två i juryn vek sig också av skratt medans en satt med en helt uttrycklöst min...kanske lite nervös för sin "klippare"...ha ha ha!!

       

  Finns nog ingen jury i detta landet som får så många presenter på en och samma dag, allt från godis till whisky...ja det är mest flytande presenter....hm och citat från en i juryn..."jag gillar tävlingar där domarmutor funkar"....ha ha! Nä varför vara så allvarlig....enjoy life and have fun....mitt motto. Uppslutningen kring vårt lilla spektakel var förvånansvärt stort, ingen skydde lite regn...inte ens min vackra vita gjorde det, då han annars tycker att regn är inget man ska vara ute i, men han laddade på bra och matte fick hålla sig i....tyvärr så höll hon sig i för dåligt och för ett ögonblick så hände det något och vacker vit slog på bromsen rejält, ja det var verkligen handbromsen i och matte hade inte en chans till att sitta kvar....så oopsy daisy....pang i backen och tugga grus...!!

Delar med mig av händelsen och hoppas du småler....och inte gapflabbar som en på filmen....hi hi....!
 

  Men som ryttare så är det upp på hästen som gäller igen och fallet i sig kändes faktiskt inte...det kom SENARE...och idag vet min kropp om sin excistens...aj aj aj...finns nog inte en liten del av kroppen som inte ömmar, men jag ska ut och promenera bort detta för idag skiner det en stooor sol på himlen och den är efterlängtad. Vilken tur jag har som har en ledig dag....och tid för återhämtning!!! 


 
    tjingeling.....!

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se