Kattryd

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2014

Äntligen hemma....

Av Camilla - 20 augusti 2014 20:43

  

  Så kom den dagen jag längtat efter i över 14 dagar....tisdagen den 19 august!! Så igår stod vi ett glatt gäng förväntansfulla i ankommandehallen på Landvetter. Jag kände mig som ett barn på julafton...en liten pirrande känsla i magen...sådär man som barn kunde känna sig när man vaknade på julaftons morgon....mmm....vi skulle möta vår modiga vän AT som var på väg tillbaka efter 18 dagars äventyr i Mongoliet. Minutrarna innan hon äntligen kom ut genom dörrarna var lååååånga. När hon äntligen kom så blev det ett iiiiiiiiih i hela hallen och kramkalaset var igång....och jag kan säga - inte ett öga var torrt!!!


 

Härligt är det att ha henne på svensk mark igen för jag ska inte sticka under stolen med att jag varit orolig...men nu är det över och vi som följt henne förstår bara en bråkdel av vad hon genomgått, och när jag får höra berättelser om det så ryser jag....så fantastiskt, tragiskt, utmanande, tokigt, sorgligt, berikande....ja det finns nog inte ord för att beskriva vad hon upplevt. Men vänner, jag rekommenderar verkligen, att har ni chansen så gå och lyssna på hennes kommande föreläsningar....lovar att det blir bra!!!


 

 Ingen har väl undgått att det regnat lite i veckan....men efter regn kommer sol...iallafall på Kattryd för här lyser alltid   ...ha ha. Veckan har börjat i full rulle, det känns nu att vardagen har kommit ikapp och snurran är igång. Förberedelser inför vår Grand Prix tar upp mesta tiden och hästar ska trimmas. Fick dock god hjälp häromdagen av söta stallkollegan Lydia som tog hand om ridning på vacker vit, han måste ju vara i toppform då matte lovat AT att ha honom igång under hennes frånvaro....men det är ju många hästar som behöver trimmas och jag har också varit medryttare på en annan vacker vit....!


 


  Muffins är back in buisness...studsar, hoppar, tokgalopperar och jagar stackars vit...ja ordningen är återställd så nu väntar jag bara på att få sätta igång ridningen på henne igen. Det rekommenderas att så många dagar hästen har feber, lika många veckor ska den vila, så tre till fyra veckor får lilla brun vila, och jag undrar....HUR SKA DET GÅ TILL...det kryper redan i den lilla bruna kroppen..!


 

  Nä nu ska jag smaka på mitt nybakade bröd....men ha en fortsatt bra vecka vänner...nu laddar vi för lördag...see ya....tjingeling   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

20 augusti 2014 22:07

Vad skönt att Muffins är ok igen :-)

 
Ingen bild

Suss

21 augusti 2014 10:08

Oh vad gott brödet såg ut ;-)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se