Kattryd

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2014

Tid för hängmatta och humlesurr....

Av Camilla - 6 augusti 2014 23:30

 

 Kanske många som jag har haft lite tid för avkoppling och fått njuta utav en fantastiskt härlig sommar med värme och framförallt mycket sol. Jag har noterat att många varit besvärade utav värmen men själv har jag bara njutit och tagit dagarna som de kommit...att ligga i hängmattan och lyssna på humlesurr känns underbart lyxigt när vardagen annars går i ett...men oavsett vad man hittar på under sin ledighet är det ändå viktigt att man vilar ut och laddar batterierna...de lediga stunderna tar alldeles för fort slut och vardagen gör sig till känna. Fast jag kan erkänna (lite) att nu längtar jag tillbaka till de vardagliga utmaningarna....  


       

 Jag har fått ta del av alla mina vänner och bekantas fina och fantastiska bilder under hela sommaren. Det är helt magiskt vilket vackert land vi bor i....jag har ju fått en resa från norr till söder genom alla bilder och känner mig oerhört berest....hi hi. Tack till alla ni som delar med er utav era upplevelser....   me like!!!!!!


         


 På mitt kära Kattryd är sommarlovet snart till ända både för matte och pållar, dags att sparka igång sommarhästarna och slipa formen...ja iallafall slipa bort den runda formen....he he, gräsmagar är kanska charmigt men ack så jobbigt att bära på och precis lika jobbigt som det är för oss att komma igång efter att ha legat i hängmattan för mycket, är det för pållahästarna, ja det är ju inga Ferrari man kör omkring precis, liknar snarare en trög BMW...  


 

    Det drar ihop sig för vårt årliga spektakel - Kattryd Grand Prix...hoppas alla är laddade till tusen, min planering går enligt plan och jag ser fram emot denna härliga dag tillsammans med de allra bästa. Förra året var en succé och varför inte göra det än lite bättre i år.  


Lite nya hinder har fixats, jag och kära mannen grävde en grav och inte en vanlig grav utan en man hoppar över...min älskade far var här några dagar och hjälpte mig snickra ihop ett hus...det blev ju hur fint som helst och nu är det målat, väntar bara på att pappen på taket ska på sen är det hoppklart även det. Ja det blir lite att bita i för deltagarna i årets GP. Nyfiken är jag också på vad alla ska klä ut sig till....jag har min outfit klar...he he, men väntar med spänning av att få se alla de andra! Nu är timman sen....imorgon väntar äntligen en vardaglig utmaning....tjingeling!!!


        
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

7 augusti 2014 11:32

Härligt Milla, ser ut som du verkligen haft det skönt
i sommar och tagit dagarna med ro!!!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se