Kattryd

Direktlänk till inlägg 17 april 2014

Twice in lifetime....

Av Camilla - 17 april 2014 06:45


 

 Snart för tre år sen kom hon till Kattryd....den vackra bruna som nu hunnit bli sex år och gjorde igår sin andra terrängträning i sitt unga liv, och jag måste ju säga att en mer positiv häst än min vackra vita trodde jag väl aldrig att jag skulle få sitta på, meeeen jo så blev det....och min Muffins är en god efterträdare till min nu pensionerade, underbare terränghäst Nisse. När vi kom ut på terrängbanan och började galoppera så förstod hon genast och turbon började mullra, ja det fullständigt vibrerade i hela hästen och matte fick hålla sig i. En start på pallisad som var första gången gjorde hon galant och linje med två på raken inga problem, gravar är hennes akilleshäl och tycker de är skitläskiga, vi hoppade liten grav utmärkt, större graven sådär, graven i coffin totalvägrade hon men efter en gott handlag av tränare Therese kom vi även över den och en positiv feedback från T sa att det är inget problem hon kommer hoppa det utan vidare, och såklart ska väl inget gå på räls, husse får helt enkelt bygga en liten grav som vi kan träääääna mer på     fortsättningen hoppade vi nog allt som ingår i en terrängbana, som bank, hus, pallisad i nerförsbacke, vatten med bank upp, stock i uppför och nerför, coffin, ja det mesta och det var en härlig kväll och tackar min underbare husse för tålmodig support    

Nu är det snart långhelg och vi får fira påsk...och varför firar vi påsk, är det för den goda maten skull? Har glömt tror jag...jag är inte så noga med att fira just påsken men att äta gott gör jag gärna...och för min del blir det att få äta färdigtdukat....tar med mig husse på lite äventyr och passar på att önska dig en riktigt god helg   


     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se