Kattryd

Direktlänk till inlägg 25 februari 2014

Naket...

Av Camilla - 25 februari 2014 06:23

 

 Igår fick vi känna av lite vår...solen kröp fram och man blev glad och lite vårkänslor gjorde sig till känna. Efter några dagar vid havet hos mor och far och tillsammans med Clara så har jag laddat om för att möta våren. Lite tidigt dock kan man tycka, kan på fb se både blåsippor och snödroppar redan....meeeeen det är ju faktiskt bara februariiii.....!!!

 

Min älskade pensionär gick igår från björnpäls till nakenfis...är det vår kan man ju inte gå och bära på en yllekappa, nä då får det bli lite naket.....och ja visst tyckte han det var skönt att bli av med den tjocka vargapälsen, det var ju ett ypperligt tillfälle att klippa av den nu när termometern står på +8 grader...och visst ser han nöjd ut "Vacker Vit"....  


   

 Det finns fler på Kattryd som har vårkänslor....min lilla Muffins tyckte det var skönt efter att fått vila i två dagar att komma ut i vårsolen och här på fjället "råkade" det ju blåsa lite också och då blir det ju extra spännande allting. Matte hade satt upp lite hinder med plastbommar på hinderstöden....och...gissa om de låg kvar....NOEP...de jagade oss i paddocken och Muffins tyckte minsann att det var skiiiiitläskigt...sprang med svansen mellan benen och la på en och annan brall....men det lugnade som tur ner sig lite och vi kunde använda hindren som var tänkt från början....en fin liten Muffins gjorde sitt jobb fint och skötsamt....matte nöjd   


                                                          


 Nu är det TT (tokroliga tisdag) och jag ska med ett leende gå till mitt jobbelijobb som idag säkert bjuder på nya utmaningar och kanske en och annan godbit....önskar dig en fin dag och må solen skina över dig...  tjingeling!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linnea

25 februari 2014 08:22

Önskar dig en underbar dag och visst blev han ännu vackrare din vita springare ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se