Kattryd

Direktlänk till inlägg 4 februari 2014

Älskade vänner...

Av Camilla - 4 februari 2014 06:37

     

 Igår fick jag känsla av vår....mmmm när jag kom hem från jobbet så sken solen här på Kattryd och det var öfsadrop....marken under den tinade snön kändes mjuk och det luktade sådär ni vet....VÅRIGT! Pållarna stod i solen och njöt och mitt hjärta blev varmt och var tvungen att gå in i hagen och bara lukta på den solvarma pälsen. Att ha ett varmt hjärta är några förunnat och jag är glad över mina älskade vänner som i fredags äntrade Kattryd för lite vin och myskväll....det blev många härliga skratt vilket gjorde det svårt senare att sova...he he - en riktig energiboozt vilket jag behövde nu när det drar ihop sig till årets hästfest, mmmm det är endast 8 dagar kvar och nu kokar det verkligen fullt i den stora Gp-grytan, ikväll ska säcken knytas ihop....  


   

Mmm..fick ett kärlekste som jag tänkte pröva....om det nu behövs...ha ha, känns som det finns fullt med kärlek här på Kattryd men kan man få för mycket?? Tror jag inte, jag är lyckligt lottad som har ett paradis att vara i med de allra bästa. Imorgon kommer det ännu mer kärlek....en Calle, som ska bo här ett tag, och jag vet att L kommer bli överlycklig med en ny hagkompis   


 

 Helgemannen och jag var igår ute på äventyr....ja på en ridtur räknade jag ut att det kan hända en del, han var pigg och på tårna och vädrade hela tiden, lite väl laddad kanske och en 175-häst som blåser upp sig...ja han blir något stor och stark. För det första så är han schåpigt rädd för de små snöhögarna som ligger utmed vägkanten, så kommer det en hög med lastpallar liggandes vid kanten på det....oj oj oj...det kör ihop sig för Herr Brun, och matte flyger som en klick smör i en stekpanna uppe i sadeln. På vägen mötte han också en ryttare med handhäst, och den var ju liten, fläckig och också pigg så då skulle vi hetsa upp oss lite till....lite längre på turen dök Herr Älg upp mitt i skogen och gissa vad Älg nr 2 gjorde...hm....tvärnitade och jag hade behövt ett säkerhetsbälte....wow...det fanns en broms, kan jag inte tro annars...ha ha!!! När vi väl kom ner mot sjön på det härligt kuperade gärdet så fick han släppa loss och sen var alla demoner bortblåsta....skönt att få ladda ur tyckte Herr Brun.... :)


 .......tjingeling!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina :-)

4 februari 2014 09:04

Du är ju underbar, massor av kärlek till dig och det är verkligen härligt att läsa din blogg!
Kramisar

 
Ingen bild

Fredde

4 februari 2014 11:38

Vackert :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se