Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 december 2013

Puuuh....

Av Camilla - 16 december 2013 20:15

 

 Så här dagarna innan jul så rusar tiden ännu fortare iväg än nånsin, jag brukar inte stressa upp mig för saker utan gör oftast allt i tur och ordning i lite snabbare takt bara men till och med jag känner nu lite julstress. Ja varför då...hm...jo för att helt plötsligt kom jag på att jag har inte köpt någon julklapp, granen är inte huggen, julpyntet ligger i sin lilla kartong på vinden, julgardinerna är skrynklga och inte upphängda, julkorten....de oskrivna julkorten som skulle postas senast idag.....iiiiiih skriva skriva skriva...och nu ligger iallafall dom på lådan....puuuuh!


 Fick som tur var en dos av energi i lördags när vi hade grannmingel här med en vipgäst...de goaste grannar har jag och mycket skratt gjorde att förrådet av energi fylldes på rejält och nu känner jag att jag är oövervinnerlig...ha ha! Behövs ju nu i jultider då mycket ska fixas, stallet är iallafall, hoppas hästarna uppskattar att de har lite tomtar och ljus i sitt hus.   


 

 Älskar skumma tomtar och har nu tryckt ner en hel påse (nästan)....en som jag känner hon lyckas äta två och sen är det bra...men se det lyckas inte jag med....ha ha...allt eller inget är min melodi! Men det är väl också energi...eller?? NOT...kanske inte rätt sorts energi, men det tränar vi bort imorgon för då är det värsta dressyrpasset på gång...Nisse ska krumilura med AT och Helge med matte, ser fram emot skänkelvikningar, slutor, öppnor, förlängd trav och inte minst galoppiruetter....ha ha.....eller kanske inte det sista men kul ska det illafall bli....tjingeling!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se