Kattryd

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2013

TT

Av Camilla - 20 augusti 2013 07:46

   


 Härlig morgon....solen strålar och luften är klar....augustimornar är bland det skönaste som finns när lite utav sommaren hänger kvar. Kvällen igår var skön med en solnedgång som hette duga...ett eldklot prydde vår Kattrydhimmel och den var alldeles röd....vackert så man blir religiös!!!Idag är det TT....trista tisdag, veckans tråkigaste dag brukar det vara....men jag gör om den till tokstolliga tisdag som passar mig mycket bättre...tar med mig dogsen ut på äventyr innan jag drar till jobbelijobbet....där nya utmaningar väntar....händer mycket i lilla livet nu....och det gillar jag skarpt....det är väl det som det går ut på..ha ha....men jag hoppas du får en härlig TT och gör precis som jag....tokar till det....tjingeling   

 
ANNONS
 
Ingen bild

DenSnygge

20 augusti 2013 15:07

Du e la tokiger du.... ;)

 
Ingen bild

Suss

20 augusti 2013 21:46

Hoppas du fick en tokstollig tisdag du tokiga lilla människa! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se