Kattryd

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2013

Hjälpredor...

Av Camilla - 18 augusti 2013 13:35

 

 Så där ja......hemkommen efter att ha klarat av de sista metrarna på simningen som var etapp tre i min "klassiker"....de första 1000 metrarna simmade jag mig till i havet och nu de resterande har jag fått ta mig i kragen och gjort i bassäng....gillar inte att bada/simma i bassäng med massa klor och annan skit i vattnet...där flera andra människor släpper av både det ena och det andra....men nu är det gjort och simningen kan läggas till handlingarna...good work Milla....   nu väntar pållarna att få sig en liten duvning....hoppning eller trimning?? Eller kanske både och....känner för att repetera det vi gjorde i torsdags vilket var så himla bra....bom räcke bom...kort avstånd så jag var tvingad att hålla ihop....lillfisen gjorde det ganska enkelt för matte så hon kunde näst intill bara åka med...hihi!


 

 Mina två härliga medhjälpare (läs arbetare...ha ha) tog var sin häst igår så alla mina tre pållar fick motion samtidigt och vi red på en långtur runt mossen, härlig tur och med oss fick vi även ponnyekipaget...mycket snack och lite ridning blev det men skritt är en underskattad gångart så igår övade vi skritt....på lång tygel...ha ha!!! Och att alla tre blir motionerade är jag ju inte så van vid så helt plötsligt hade jag ju hur mycket tid som helst "till annat"...och vad gör jag då....jo för det kryper ju lite i kroppen när jag inte har något att göra enligt plan....men då fick vovvarna en låååååång promenad och matte fick också senare lite trevlig besök....så vips så var den tiden slut...he he!! 


 

 Nä nu kan jag inte sitta här och slöa....ut och rida emellan regnskurarna....önskar dig en trevlig fortsatt söndag.....tjingeling!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se