Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2013

Sommaren är kort...

Av Camilla - 16 augusti 2013 09:20

 

....det mesta regnar bort....ja det sjunger Tomas Ledin som är en av mina verkliga favoriter och som gjort så många fina sommarlåtar som väcker massa minnen. Går och nynnar hela dagen och så kommer jag fram till att just denna sommaren har ju inte regnat bort utan varit helt fantastisk och med mig har jag ytterligare många fina minnen, dock inte till Ledins låtar men ändå fina minnen att spara i lilla hårddisken. Ibland blir minnena lite suddiga och då är det underbart att förevigat det på bild.....jag älskar ju bilder    och det har inte bara fastnat hästar heller....ha ha ha 

             

 Idag är det äntligen fredag och veckan har rusat iväg, jag har en ledig dag, solen lyser med sin frånvaro men det kan passa bra med att röja och städa lite som hängt efter i sommar....för vem vill vara inne när det är sol ute...inte jag iallafall. Ser tillbaka till gårdagen som var en fantastiskt rolig dag med uppstart av hoppträning för Anna, den bästa av tränare och vi var fyra grupper med härliga hästar och ryttare som i en strålande sommarkväll gjorde en mycket trevlig träning....kan vi frysa tiden nu....vill inte krypa in i ett mörkt och tråkigt ridhus...för tyvärr närmar sig den tiden...buuuu!!!!! 

 

 Börjar nedräkningen till min resa....ja min första av två..som snart går till Venedig, en kortresa med min lilla mamma ska förgylla och avsluta sommaren...sen är det dags att räkna ner till nästa....som en start på hösten....mmmm....ser verkligen fram emot den långresan som blir höstens höjdpunkt, älskar ju hösten så nu blir det bara ännu bättre!!! Nej nu får jag ta tag i mitt röjande och önskar alla en härlig dag och helg....tjingeling!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Peter

16 augusti 2013 11:40

Härliga sommar, ser ut som du haft det fint :)
Kram

 
Ingen bild

Marie

18 augusti 2013 12:54

Ha det underbart i Venedig...kärlekens stad!
;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se