Kattryd

Direktlänk till inlägg 30 maj 2013

Gör mig glad...

Av Camilla - 30 maj 2013 22:44

 

 Stockholm stockholm stad i världen, stockholm stockholm gör mig glaaad....  .....jag är precis hemkommen från några dagars vistelse i en fantastiskt underbar stad....vår huvudstad Stockholm...mmmm vilken puls och vilka vackra byggnader....och att solen skiner gör det inte fulare...! Jag och några utav mina kollegor har blivit rejält uppvaktade på vår 25 årsdag.....mmmm det stämmer jag har varit på ICA i 25 år...och ja...vart tog de åren vägen...känner ju mig inte en dag äldre än 27....hur går det ihop...ha ha!!! Det kanske inte är en merit att ha jobbat på samma företag i 25 år... men faktiskt är jag jäkligt stolt över att få arbeta på ICA....som så fantastiskt hade ordnat för oss jubilarer att få komma till härliga Stockholm i två dagar för att firas!!!!


 

 Starten gick på huvudkontoret i Solna där Anders Hallgren berättade lite om ICAs histioria...ja inte om oss jubilarer alltså utan om själva grundaren osv.....ha ha...man kan ju annars tro att vi tillhör en del av ICAs historia...he he!!! Sen tog en buss ut oss till Ulriksdals värdshus där vi intog en tvårätters lunch...mmm...en ljuvlig miljö, sen fick vi gå ombord på en båt som tog oss ut i skärgården och endast för oss och för dagen var det en guide med som berättade om stora delar av Stockholms historia...helt magiskt och väldigt intressant...samtidigt serverades det öl, vin och tilltugg....efter två timmars turande i en vacker skärgård tog bussen oss till hotellet där vi tvagade av oss resdammet och svidade om till kvällsstassen...för att senare gå ner till hotellbiblioteket där snittar och champagne väntade....mingel mingel mingel....sen kom gratifikationerna...alla fick gå upp och ta emot sin gåva, guldmedalj och en liten berätteles om var och en.....en liten orkide fick vi me....   sen fortsatte kvällen på Djurgården och Ulla vinblads resturang med en trerätters middag och tillbehör....ja mer behöver jag inte säga...dagen var helt fanstastiskt rolig och jag somnade gott in på småtimmarna!!!


 

 Ja hit vill jag återvända snart....mmmm...mersmak av storstad....och en försmak för snart väntar ju den stooora staden....New York står ju på schemat....och nu har jag övat lite...he he....lantfjolla som jag är så behövs ju lite träning på detta område...hihi...men kan inte säga annat än att storstaden Stockholm gör mig glad...tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

31 maj 2013 08:03

Så härligt och så fint, förstår att ni hade en bra vistelse.
Kram på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se