Kattryd

Direktlänk till inlägg 24 maj 2013

Skön kväll....

Av Camilla - 24 maj 2013 12:39

 

 Vad är en bal på slottet....när man kan ha hoppträning i paddocken för Anna på Kattryd en solig, skön torsdagskväll mitt i maj....inte mycket som slår detta. Återigen sken solen över ett Kattryd fyllt med hästar, mammor, pappor, barn, hundar, och inte minst....lite knott....ja de satygen hittar ju fram så fort det blir lite finare väder....jag säger inte att jag längtar till någon vinter (än) men de små otäckingarna förstör ju en del av det vackra med sommaren....hm men kvällen igår var magisk. 


 

 Båda mina pållar fick vara med och först ut Helge, som var på ett strålande humör....precis som matte och han lattjade runt och tyckte att tja...hoppträning är toppen, vi fick hoppa plankor böjt spår...själva välja språng och variera dessa...sen några linjer rakt och böjd spår, lång anridning till oxer med bom framför....och detta passar min Herr Brun alldeles utmärkt....få upp galoppen lite...bara hålla ihop och hoppelihopp....så fin han blir...nice!!


 

 Lillfisen gick ute med sin gentlemannakompis och skådade hoppträningen under tiden hon åt lite gräs...hehe men i sista gruppen var det hennes tur och hon var väl också på ett lite för "laddat" humör och tyckte att nu matte nu sköter jag det här så kan du luta dig tillbaka och bara åka med....hm åka med när det går i hundra knyck...ja iof så gillar jag fart men hallå.....någon måtta får det vara...men efter en stunds övning så knöt vi ihop alla övningar och avslutningsvis så hoppade även hon ganska lungt (i något språng) iallafall och jag fick känna på hur hon blev rund och fin precis som de ska vara....  


 

 Ja det är härlig tid när gården lever upp för en kväll med massa härlig energi och en tränare som alltid levererar hundra procent....idag skiner solen åter och jag har min lediga dag...har bytt till fredagar över sommaren och det känns skönt...helgen blir lite längre och när det är så vackert ute är det ju svårt att inte njuta....nu blir det låångpromenad med hundarna...sen en lååångtur på hästryggen och avslutning på dagen får bli ett cykelpass...ha nu alla en skön helg och var rädda om varandra....tjingeling!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se