Kattryd

Direktlänk till inlägg 19 maj 2013

Ny energi och glada hästar....

Av Camilla - 19 maj 2013 09:30

 

 Finns det något vackrare vykort än med hästar som går på en grön äng....ja kanske...men inte för mig, den bilden är den vackraste och när man få se den i verkligheten och känna hur glada och nöjda hästarna är när de får gå med nosen nere och tugga lite grönt gräs efter den lååånga vintern...det är kärlek det...   


 

 Helge och Muffins släppte inte varandra en sekund efter det att vi kommit hem efter tävlingen och de fick gå ut i sommarhagen....de åt på samma lilla grästuva och kliade gärna varanadra emellanåt....ja vi har ett nytt litet kärlekspar här på Kattryd....   matte fick också mycket energi och började tokstäda och röja i stallet....känns hur bra som helst....   


 


Taggade tävling så gott det gick i fredags....blev något störd i mitt fokuserande och det är väl inte optimalt men jag kom igen och igår när solen strålade och det var varma vindar då blir det ju ändå lite enklare. Planen var att ta med både Helge och Muffins men planen sprack lite så det fick bli lillfisen som åkte med. Vi kom till en ny och ganska fin tävlingsplats på Troya Horse Arena....banan var helt perfekt eftersom den inte var gigantisk och det passar ju Muffins utmärkt....inte så stor yta att tagga upp på, hon har ju lite lätt för att bli lite "yster"...he he, men det var mycket bra banor och hon gjorde två mycket fina rundor....en kan du se här >>


 


Imorgon är det måndag igen och en ny vecka börjar, en ny tid på Kattryd även så....nu vänder vi blad och ser fram emot nya utmaningar och nya bekantskaper....   ha det underbart alla ni där ute och njut utav allt det vi har framför oss....på torsdag taggar vi hoppträning...tjohooo...bästa dagen på veckan så kom hit och njut utav en inspirerande träning och självklart är kaffepannan påsatt.....tjingeling!!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

19 maj 2013 14:32

Fina du och din fina lilla häst, så fin hon är! Kommer kanske på besök någon dag :-)
Kram

 
Ingen bild

Lotta

19 maj 2013 19:24

Härlig runda!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se