Kattryd

Direktlänk till inlägg 12 maj 2013

En glad herre....

Av Camilla - 12 maj 2013 10:05

 

 En lyckligare häst fick man nog leta efter igår...då min älskade vita springare med sin nya lilla ryttare var i paddocken och travade lite bommar.  Ja när man ser sin häst så nöjd och glad då värmer det gott i ett mattes hjärta. Jag är så glad att AT vill göra min vackra vita glad och att han får vara med även om han är pensionär. Ja han är verkligen en pigg pensionär och har fortfarande det där goa och pigga i blicken, vilket märktes tydligt igår när bommarna kom fram och han taggade upp....snart blir det ytterligare en liten utmaning för AT....hinder...ha ha!


   

 Solen skiner som "vanligt" på Kattryd idag och det ska nu bli en uteritt med första hästen, sen en cykeltur till staden...det är ju dressyrtävlingar på Bröt...som jag inte hunnit se nåt ifrån och många BFKare rider så en titt där får det bli för att senare rida en pålle till.....mmmm....kroppen får veta att den lever, men igår kändes kroppen sådär jätteond efter en låååång cykeltur men på nåt vis kändes det ändå skönt för då vet man att den fått jobba lite, är väl ändå en go känsla!! Nä...nu ut och rida....önskar alla en härlig söndag....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

12 maj 2013 16:30

Han är verkligen fin din gamla "ponny"...ha ha!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se