Kattryd

Direktlänk till inlägg 14 februari 2013

Ett litet hjärta...

Av Camilla - 14 februari 2013 20:48

Idag har det varit valentindagen och alla har fått hjärtan, blommor och en massa choklad...men inte ja...haha jag fick en jättefin liten present som stod på mitt skrivbord i morse....glad man blir av just en sådan liten sak och det är inte bara innehållet som gör en glad, det är tanken som alltid räknas...så tack till min söta kollega Frida för den fina lilla skålen...ska jag förvara alla mina juveler i...ha ha! 


Hoppas att ni alla har/haft en fin dag för min dag kunde väl iallafall inte avslutas bättre....trots flunsan så tog jag mina hjärtan och åkte på hoppträning ikväll och som vanligt efter den underbara tränaren Annas undervisning så har jag ett leende på läpparna. Övningarna bestod av hoppning plank ur sväng mot en studs av fyra hinder i hörnet, långsida med tre räcken med tre galoppsprång emellan, ett alltid lika svårt avstånd att rida på men ack så nyttigt att öva, en serie med studs in - galoppbom till en breeed oxer....oooh jesus va hästarna hoppa här...Lillfisen tryckte ifrån så jag satt i takstolen nästan....go känsla!!! Ja en härlig kväll med härliga människor och plusenergin är på topp....så nu tar jag mitt leende och landar på kudden....sov gott alla änglar...tjingeling!!!


   


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mysan

14 februari 2013 21:48

Låter som en toppendag, kram till dig

 
Ingen bild

Mia

15 februari 2013 12:07

Å du härliga människa..:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se