Kattryd

Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Mmmm.....massage

Av Camilla - 13 februari 2013 17:41

 

 Vackra vinterdagar....mmm va skönt det är att bo på landet, och det blir jag varse om varje gång jag är i storstan...åh va skönt det är att få komma hem till ett rofyllt Kattryd, ja jag är lyckligt lottad som får mötas utav hästar i hagen, rådjur som springer över ängarna, en och annan älg som står och tuggar på träden längs stenmurarna,

   ....och ja precis det gjorde Herr Älg när vi hade em fodrat hästarna...han stod mitt uppe på stenmuren längs ena hagen och försökte nå en gren som var alldeles för högt upp...nog för att de är stora men grenen satt långt upp och han gav sig heller inte...halt var det på stenmuren så han kanade ner några gånger men enveten som han var så klev han upp gång på gång för grenen skulle han minsann ha.....trallalllaaa...

 

     

 


Matte har ju legat i flunsan så kusar och vovvar har haft lite av sportlov kan man säga....och då passade vi på att ha lite spa för pållar.....Muffins myste med massage - stod avspänt hela tiden när Frida knådade hela hennes unga kropp! Nisse njöt nakenfis - rulla sig i snön är väl en form av massage, eller kanske mer en tvätt...haha!!! Helge han njöt mest av att bara kolla in de andra....spa...frusta han...va e de för fjantigt!! Kanske matte också behöver lite massage....ja boka en spa-resa får det bli...blir lagom efter GPn som vi nu är mitt upp i planeringen av...ja nu går det fort dit....nedräkningen har börjat....ca 800 startande hästar på fyra dagar....det blir fest det...du missar väl inte denna hästfest?!....vi ses...tjingeling!!!

  
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

14 februari 2013 09:57

Kram och krya på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se