Kattryd

Direktlänk till inlägg 24 januari 2013

Lyckorus...

Av Camilla - 24 januari 2013 06:57

 

 Sköna dagar på landet i ett helt fantastiskt vinterlandskap gör att ruset bubblar i kroppen och jag känner bara LYCKA....att dessutom få vara ledig en dag när solen är framme och verkligen värmer på nosen det är helt underbart. Igår tog jag min vackra bruna fåle på en låååång utetur i skogen och även han kändes som han hade ett lyckorus i sin stora kropp, det vibrerade och han ville bara springa och busa....och det fick han såklart för matte är ju inte själv sen på bus så det blev några snögalopper och snön bara yrde.....iiiiiiihaaaa....vilket lyckorus   


 

 Ha ha...även vovvarna blir lite busiga i detta vinterväder....särskilt Clara...kan busa typ hela tiden medans Selma är måttligt road av att ha en liten rabiat russel hängandes i hasarna hela tiden....men Clara får lite extra motion nu när mattes klassiker är igång och det blir långa promenader varje dag....igår gick det mycket bättre när vi gick i dagsljus, då fick matte till och med draghjälp, men försök gå med hund och stavar....går sådär kan jag säga. Husse får härdanefter gå med och ta hundarna så matte kan gå ordentligt....blir ingen ordning annars...tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

24 januari 2013 16:38

Najs med vinter, kan du smitta av dig med ruset för det har inte jag, längtar allt lite efter sommar nu ha ha!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se