Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 januari 2013

Stärkande...

Av Camilla - 16 januari 2013 09:58

 

 Började morgonen med en uppfriskande promenad med lilla vovven, ja det blev bara en som ville gå med idag för det är så att Selma är superskendräktig....hm....det pips, det bärs omkring på våra fjärrkontroller, ja häromdagen hittade husse en braständare i hennes korg...ha ha jag hon är i ett litet jobbigt tillstånd nu och vill mest ligga inne och mysa i varma korgen, så jag och Clara får gå själva. Det har ju inte hon något emot, ja när det är ljust vill säga, jag tror bestämt hon har blivit lite mörkrädd, för när det är mörkt ute då får matte antingen bära eller dra henne fram under vissa partier av promenaden....ha ha....sicken liten fegis....annar är det som sagt full fart!


 

 Äntligen blev det vitt och fint igen och ljuset är på gång....ja dagarna känns som de blir lite längre för varje dag, och det vänner, det mår vi bra av! Pållarna har det inte fullt så lerigt kring fötterna heller, skönt att slippa få in en lerhög varje dag som man knappt ser vad den hade för grundfärg...hm. Nä, rena hästar är fina hästar....eller?!


Idag blir det till att ut och galoppera pållarna lite på gärdet, ja om lille Herr Brun är ok, han hade igår fått en liten klamp under foten som gjorde att det totalt släppte för honom då vi var ute, ett litet islager under den nya fina snön gjorde det snorhalt och han blev som Bambi på hal is....troligen sträckte han sig lite för det var inte nån ren gång efter det....matte fick sitta av och fick istället en go promenad hemåt....han kändes dock ganska ok när vi kom hem så vi prövar på nytt idag.....på gärdet....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

16 januari 2013 10:29

Hi hi... Vår lilla jycke är heller inte så tuff när det är mörkt utomhus... :D Hon börjar varje promenad med att FLYGA ut genom dörren och stormskälla på översta trappsteget, så att ev inkräktare säkert skall veta att här kommer en JÄTTETUFF hund! (Dock gör hon bara så när det är mörkt... )

Kraaam Carin

 
Ingen bild

Milla

16 januari 2013 14:05

Ha ha Carin låter som din Selma är lik min Clara...men din är något tyngre att bära på tror jag...hihi
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se