Kattryd

Direktlänk till inlägg 9 januari 2013

På egen hand....

Av Camilla - 9 januari 2013 19:57


Jahaja...idag stod det regn på väderschemat...igen...ovanligt eller...NOT... men vem bryr sig om regn..ha ha...inte jag, för mitt motto..."man blir vacker av regn"...herregud va vackra vi som bor i detta land måste vara...ha ha, det regnar ju typ 300 dagar på ett år....iallafall känns det så....nä på med regnkappa bara och ut på hästryggen.


          


Idag tvar det dags för Lillfisen att få gå ut på första riktiga långtur själv....ingen annan hästrumpa att krypa in i...nä idag var hon tvungen att möta alla hemskheter på alldeles egen hand....och huua...många fnork blev det och det kröp i den lilla hästkroppen under mig....framåt gick det iallafall och då är matte nöjd...BRA...ett framsteg från gårdagen då vi också var ute en kortis på egen hand....då var helt plötsligt en liten snöhög det farligaste hon nånsin sett och matte fick sig en resa med både levader och bakåtsvingar så idag är matte begåvad med en härlig nackspärr....aj aj aj.....ja det tog en stund att ta sig förbi....ja....den minsta snöhög jag nånsin sett....ha ha!


 


Matte kände sig dock väldigt modig och så även den lilla bruna, för efter halva turen så släppte nog all spänning och lilla hästen blev helt plötsligt väldigt kaxig....kanske kan det bero att vi kom ut på ett stort fält...och alla vet ju att när man kommer ut på ett stort fält så blir till och med den lugnaste hästen lite "yster" ....ja turbon satte

igång kan man säga och alla vet väl vad som händer då....jojo...det går undan...från taxtrav till ja....wow!!!! Härlig energi och en supertrav.....mmmm livet va gött!!!! Nä nu ska matte ta och göra lite nytta på GPhemsidan igen...tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fia

9 januari 2013 21:59

Hahahahaha!!! Lillfisan har snöhögsskräck. Andra har koskräck!!!

 
Ingen bild

Milla

9 januari 2013 22:40

Ha ha Fia...alla har vi våra "vålnader"...

 
Ingen bild

Carin

11 januari 2013 09:45

Hon är sååå söt, den lilla bruna! Och MODIG som trots allt tar sig förbi hemska snöhögar och allt... ;-)

Kram Carin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se