Kattryd

Direktlänk till inlägg 5 januari 2013

Aj aj...

Av Camilla - 5 januari 2013 08:07

 

Vaknade i natt med huvudvärken från helvetet....aj aj aj...det var bara att kravla ur sängen, för väcka husse va inte att tänka på....(för jag är såå snäll...  ) och göra en cocktail....ja den innehåller två treo och en ipren...och så försöka somna om med ett huve som håller på att sprängas, men det gick tydligen för nu är den helt väck...och en hel lååång lördag ligger framför....mmmm idag blir det en ta hand om kroppen dag....! Efter den härligt roliga hoppträningen hos V i onsdags så känns ryggen inte helt ok....för min vackra Herr Brun han kräver en hel del av matte och det sätter sig gärna i mattes rygg....aj aj aj....så idag blir det en låååång promenad med vovvarna för det gör gott för ryggen och lite annat smått och ta hand om gott för mattes kropp....  


     


Snön är borta och paddocken är ridbar....mmmm...me like, för mina pållar gillar att vara ute, det märktes tydligt på träningen, en Helgeman som tappade all energi....bättre ute då han är full av sån och blir sååå fin att rida, så vi myser runt i paddocken nu när den är fri från is och snö....härligt!!! Lillfisen fick gå på lina igår och jag kan säga att jag är ju glad att jag inte satt på....hehe....mer fötter i luften än på marken och hon är vig som en liten katt så det är inga som helst problem för henne att kasta upp sin kropp i luften....hm!!!

   


 Önskar dig en härlig dag....för nu väntar kusarna på att få gå ut och leka....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

5 januari 2013 13:57

Å din stackare....krya på dig i huve och rygg 😉

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se