Kattryd

Direktlänk till inlägg 2 januari 2013

Tillbakablickar...

Av Camilla - 2 januari 2013 07:49

 

 Året 2012 är slut och ett år som varit fullt med händelser, bra och dåliga, ja det är väl alltid så och fort har det gått. Här på Kattryd har nya året startat bra, Helge är igång och nu väntar vi bara på att hoppträningarna ska komma igång...och igår så var han så fin att jag till och med blev lite sugen på dressyr.....men det gick över ganska fort också....ha ha.


Muffins är igångsatt och det var lagom för henne med fyra veckors vila, hon känns stabil, med ett undantag att hon fick tuppjuck när vi var ute och skrittade på isgatan häromdagen....mamma mia....matte höll i manen medans den lilla bitchen gjorde levader ute på isen....iiiih tur att husse var med och kunde greppa tag i tygeln och få still på odjuret....hehe....ja inte är mann så kaxig i det läget när man känner hur fötterna under en släpper och det blev lite slagsida emellanåt...hm!!! Hon ska nu trimmas inför en debut i fälttävlan till våren.


Nissemannen lever sitt lugna och harmoniska pensionärsliv vilket han trivs ganska bra med, bara han får komma ner och busa lite i paddocken emellanåt så är han nöjd och glad, kanske han ska få åka med ner till havet och introducera lillfisen och strandgaloppen.....det kan ju bara han göra för det är det han älskar!!!! 


Annars så går det i sin gilla lilla gång...hästar kommer hästar går, men nu känns det ändå som det är en stabil grupp med både människor och hästar i vårt stall. Jag blickar tillbaka på ett bra 2012 genom några av mina bilder.....


Januari

 

Utbildningen av Muffins börjar....


Februari

 

Årets Gina Tricot Grand Prix....


Mars

 

Våren kom ganska tidigt.....


April

 

 Vårkänslor.....


Maj

 

  Muffins första tävling...


Juni

 

 Sommarlov....


Juli

     

 Höskörd.....


Augusti

 

 Årets Kattryd Grand Prix.... (ps..kolla in nisses öron..alltid framåt   )


September

 

 Nisse är den som busar mest...


Oktober

 

  Höstmys....


November

     

 Helge igång igen.....


December

 

 Så kom vintern....(för en stund)....


God fortsättning och önskan om ett lyckligt 2013....vi ses!!!! 
ANNONS
 
Ingen bild

fia

2 januari 2013 11:42

Hej!!! god fortsättning. Nu få får vi hoppas på ett bra år, utan skador på vare sig tvåbenta el. fyrbenta. Kan riktigt se framför mig när ni kanar omkring, o så en häst som samtidigt ska busa, wihooo. Man känner sig bra liten däruppe!!! Tur att Magnus var med. Kramar. Fia

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se