Kattryd

Direktlänk till inlägg 31 december 2012

Gott slut....

Av Camilla - 31 december 2012 10:44

 

 Årets sista dag har kommit och regnet öser ner på Kattryd....dagen till ära så fick jag kaffe på sängen...mmmm bra start...tack Husse du är bäst och nu kan det ju bara bli bättre   ...pållarna är ute, stallet fixat och nystädat, allt är nyputsat (undra om alla i stallet gjort det...hihi) och nu så äter jag en välförtjänt frukost, det ska bli en dag med mycket hög mysfaktor, dock utan ridning för idag har alla pållarna ledigt....sista dagen på 2012 ska vara en mysdag även för dem....även om de tycker det är mysigt att bli ridna...men lite pyssel får det allt bli...Nissemannen myser dock fullt nu...han får gå i sommarhagen....mmmm åååh matte vad jag älskar dig....hihi...äta gräs mitt i vintern....det är ju mumma det, och igår när lunchhöet kom ut så var det en herre som inte brydde sig ett smack....det fanns ju gräs....ha ha!!!

 

 


Hoppas att ni alla får ett gott slut och jag med alla mina här på Kattryd önskar DIG ett.....

 


GOTT NYTT ÅR..........tjingeling!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se