Kattryd

Direktlänk till inlägg 23 december 2012

Dan före dan.....

Av Camilla - 23 december 2012 08:33

 

 Ja lite julkänsla har det blivit i Kattryd....tomtarna har smugit sig fram lite här och lite där....det är bara gammeltomten som saknas...men han kommer nog i sinom tid. Vi får iallafall en vit jul och det är härligt, mer snööö är på G och då blir det fint att ut och galoppera på gärdena igen, det har ju varit lite tunnt ett tag. Men det hindrar ju inte en som gillar att rida i skog och mark, vi har ju så fina ridvägar så det går hur bra som helst ändå och inne i skogen ligger det ju ett lätt snötäcke kvar som gör att det blir jättefint att både trava och galoppera!


 

Fick sällskap utav lilla ponnyekipaget några dagar i följd och Herr Brun var rätt nöjd med damsällskapet så han blåste upp sig extra mycket (ja inte visade han sig från sin fina sida), nä allt var hur farligt som helst och matte satt löst i sadeln flera gånger. Det här med snövallar va....det är ju det LÄSKIGASTE  i hela vida världen...huua! Sitta på en 700 kg bjässe i ganska bra tempo och han slänger sig åt sidan för en liten snöhög...ja då gäller det att ha......hm knäslut....knäslut...och bra broddat för det är heller inte så kul när det släpper och man känner hur benen försvinner på pållen under....!!!


 

Julstöket ska fortsätta lite här idag....ja bara lite för det blir en lugn och fin jul då min lilla familj har valt att åka till varmare breddgrader....så igår hade vi lite smygstart på julen här....myyys och lite julklappsöppning.....och tomten hade lämnat en liten klapp även till mig....ooooooh jag som älskar paket....och jaaaa den finaste av julklappar blev det...en gåvojulklapp för världens barn....ett vaccinpaket för mässling och polo....TACK det var årets julklapp, och så en liten I-pad....en ny liten leksak....blir bra att jobbelijobba med....nu vill nog pållarna gå ut och leka i snön....ha en fin dag alla......tjingling!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martina Ehnar

23 december 2012 09:04

Snöglopp åååå... Härligt:)
Camilla, dina bilder är som alltid helt underbara. Du borde göra en sagobok om Kattryd tänk alla små & stora hästtjejer skulle älska denna bok<3

Önskar er alla en riktigt God Jul!

 
Ingen bild

Milla

23 december 2012 10:44

Tack gulligaste Martina....kanske en bok kommer nån dag...hi hi.
Stor bamsekram till dig och din familj.
/M

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se