Kattryd

Direktlänk till inlägg 11 december 2012

Svårslaget...

Av Camilla - 11 december 2012 06:38

   

  Min passion i livet är hästarna, har alltid varit och kommer alltid vara. Svårslaget är som nu när det är vinter och snön ligger som ett vitt täcke över marken, ta sin älskade pålle och rida ut på ängen. Den stoooora inbjudande vita plattan som bara ligger där och väntar på att pållen ska få sätta av i en befriande galopp....japp det är en sån känsla som är svår att beskriva men för mig är det det allra bästa, nåt att jämföra med kanske är om man sätter sig på en motorcykel en tidig sommarmorgon...kör ut i den svala morgonluften och känner lukten av sommar, känner vinden i ansiktet och möter varm kontra kall luft mot kroppen....mmmm det är en jämförelse...men jag tror ändå ängen vinner.....hehe!! Så igår kväll tog jag min vackra vita gammelman med ut på en barbackatur, ut i den kalla vinterkvällen. I stallet stod han när jag gjorde iordning honom, mysig som vanligt och ville hela tiden ha mattes uppmärksamhet och när matte gick in i sadelkammaren, då höjdes blicken och öronen spetsades mer än de är i vanliga fall är, ja för Nisseman är en häst som jag (nästan) aldrig sett öronen bakåt på....alltid spetsade öron....underbart!!! Men den blicken jag såg hos honom när jag gick in i sadelkammaren, den va oslagbar....tränset åkte på och sen kom utmaningen. Fullt påklädd för att inte frysa skulle jag ta mig upp barbacka....hm hur skulle detta gå till...tur vi har en liten naturlig uppstigningsplats utanför stallet och att Nisse är en gentleman som står still gjorde att matte kunde kravla sig upp på hans lurviga och något runda kropp....mmm...härlig känsla att sitta på den man älskar mest i hela världen (sorry husse   ) och känna värmen från den vackra vita kroppen....ja det är också ganska svårslaget...tjingeling!!!      

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

11 december 2012 08:12

Kärlek.... Ren och skär kärlek! :)

Kraaam Carin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se