Kattryd

Direktlänk till inlägg 18 november 2012

Ilfart....

Av Camilla - 18 november 2012 09:27

 

 Äntligen är vardagen tillbaka på Kattryd och Husse är hemma igen...ett kärt återseende och jag kan få ta hand om den hemska förkylning som tagit över min kropp...för det är inte helt enkelt att sköta en gård helt ensam med allt det innebär, särskilt inte när man har en "manlig" förkylning....och ja den håller i sig men det går sakta åt rätt håll, hostan är för jävlig bara, har inga stämband kvar snart....ajajajaj!!! Men hästarna mår iallafall toppen och lillfisen Muffins gjorde sin sista hoppträning för säsongen med bravur i torsdags, hoppade lugnt, runt och gjorde fina språng hela träningen igenom, bra avslutning inför hennes välförtjänta vintervila. Herr Brun är tillbaka på banan han också och har hopptränat för första gången efter sin skada, och ja det kändes som den vilan har gjort honom väldigt gott, pigg, fräsch och hoppade väldigt fint, en vila även på gamla hästar gör susen verkar det som!


 

 Även om det är grått och trist så är det skönt att det är mjukt i backen, träningen av hästarna blir mycket bättre och lättare då, slipper vara i ridhus vilket är det tristaste jag vet, ja till och med hästarna tycker det är trist, mycket piggare och gladare hästar att rida ute....mmmm, Muffins fick gå på promenad med Herr G i fredags, i mörker, det var första gången vi var ute i mörker och red, det är ju alltid lika spännande och se hur hästarna reagerar på saker när det är mörkt, och ja det gick hyfsat bra....några småhopp för saker som såg lite läskiga ut i skymning och även om vi hade en gammal mentor med som skulle gå före så tog min lilla prinsessa över och gick först....liten duktig och modig häst...   nej nu får jag snart besök av Sara som kommer hit och vi ska rida ut en låååångtur i skogen....ha en fin dag och vecka....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

18 november 2012 16:21

Hoppas verkligen att du blir bra snart, kul att hästarna
är fräscha och fina. Kram

 
Ingen bild

Carin

22 november 2012 11:33

krya krya krya!!! Trist att vara sjuk!

Kraaam Carin

 
Ingen bild

Milla

28 november 2012 16:47

Tack Carin...jättetrist och såå segt. Fin ponny ni skaffat :)
kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se