Kattryd

Direktlänk till inlägg 8 november 2012

God...godare...

Av Camilla - 8 november 2012 08:50

 

 ....godaste gärningen fick jag göra häromdagen när jag åkte hem från jobbet, mitt ute på alingsåsvägen sprang en liten förvirrad vovve med ett koppel hängandes efter sig...förvånad att det var bilar före mig som bara körde föbi den stackars lilla varelsen som såg helt förvirrad ut. Stannade gjorde såklart jag och lilla vovven kom direkt fram till mig och så fick han hoppa in bak i skuffen, helt blöt var han så han hade nog varit ute ett tag. Men var skulle jag leta efter husse/matte. Svängde in till första huset vid vägen och gisses vilken tur jag hade....första huset träffade jag rätt, där bodde lilla vovven och matte som var hemma blev ju själaglad. Husse var ute på promenad och hade nog tappat vovven, hoppas bara inte det hade hänt husse nåt... men det får jag aldrig veta, lilla vovven kom hem iallafall.....lycka för mig   


 

 Veckan har inte startat så bra förutom att jag fick ett paket från jobbet men en go förkylning bröt ut och här ligger jag nu helt deckad....ja jag är inte överförtjust för husse har ju åkt på lite semester så här ligger jag ensam, övergiven och sjuk....hm....bara att ta en ipren och kamma sig eller...ja vad gör man, hästarna måste ju ha mat, ut i hagen ska de och vem gör det....nä just det....!!!!


 

Foto: Navaz Sumar

 


 Det var iallafall en mycket fin och lyckad förra vecka och helg med Änglahoppet. Så många fina små ryttare på sina ponys som red väldigt imponerande. Jag fick äran som vanligt att sitta på första parkett i domartornet och blev nästan ibland tårögd över hur fint en del små rider. Det man ser är att den nya stilbedömningen börjar ge resultat på våra små ryttare som red fina vägar, bra tempo och hade en väldigt bra inverkan på hästarna...jättekul att se...wow!!!! Imponerad blir jag även över hela vår organisation som gång efter gång levererar de bästa av tävlingar för Sverigen ridelit....ja jag måste nog bara säga att BFK är nog en av de bästa klubbar att arrangera tävlingar på hög nivå, den lite lägre nivån kan vi bli bättre på, men efter helgens tävlingar så är jag iallafall glad att få vara en del av detta....så TACK till alla ni härliga människor som lägger ner tusentals timmar på detta spektakel....  


 

 Ja och häromdagen var min lilla beridare här och red på Nissemannen.....han blev så klart jätteglad att få vara med i paddocken en stund, det är ju ändå hans favoritställe...Maja som älskar att rida skulle nog kunna sitta på hästryggen 24 timmar om dygnet....typ fastvuxen...hehe. Men det gör ju inget när hon sitter på fina vit som lugnt och tryggt går där som en fyrbent barnvakt....ja kanske man får ha ett litet öga på honom då han fortfarande är en pigg liten häst som gärna tar tillfället i akt att få springa lite....för som pensionär så är det ju inte så fullt med jobb som tidigare så lite spring i benen blir det ju....iiiiiih... Nä nu är det dags för ännu en ipren....tjingeling!!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Tom

8 november 2012 13:10

Du är för go du, djurakuten nästa!!
Ha en så bra du kan ha ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se