Kattryd

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2012

Helgen som gick...

Av Camilla - 22 oktober 2012 06:55

 

  Så äntligen tittade solen fram igår eftermiddag och helt plötsligt blev allting så roligt igen, det här gråa och trista sätter sig på humöret...(iallafall mitt) som oftast ändå är glad och ser det mesta positivt...till och med att idag är det måndag och jag tror att idag blir det nog att solen tittar fram igen. En blå himmel och sol är väl bättre än en grå och regn....håller du inte med?!?


 

  Helgen har försvunnit precis lika fort som veckan....ja veckorna går så fort nu så jag får hela tiden köpa tid om jag ska hinna med allt....hm. Änglahoppet är på gång och det är full förberedelse för den tävlingen som i år också innehåller SM för ponny, stort för lilla Borås att arrangera ett SM...det var ju ett tag sen men det fixar ju vi i BFK som har det mest slipade gänget i tävlingsammanhang och jag är glad att jag får ta del av detta!! Ikväll är det funktionärsmöte så glöm inte det....  .


 

Igår så var det dressyrträning på schemat och ja....min fina Herr Brun fick för första gången på flera månader vara med och krumilura, och jag har sällan skådat en nöjdare pålle, han svävade fram som han hela tiden har stått och längtat efter denna dag, ja summa sumarum så kan jag väl bara säga att det va en härlig träning och gav mersmak, för mig är väl annars det där med dressyr ett onödigt måste...hehe, skoja bara Frasse....det är JETEKUL....hihii!!!


 

  Värsta tävlingstallet har det blivit här på Kattryd....ja iallafall Lydia och Wilma som kammar hem med rosetter efter rosetter....i helgen blev det storslam när de var i Bollebygd och red laghoppning för BFK div 2 ponny. Seger i första klassen, tvåa i andra klassen, seger för laget i omgången och seger totalt för laget i hela serien....ja det är inget annat att säga att jag är stolt stallägare som får ha detta lilla fina ekipage i stallet....jätteroligt...så fortsätt och ha kul tjejen....det glädjer ju oss alla....ja vi andra var också och tävlade men klart ligger man ju efter detta rosettregn men Jonette och Colt fick med sig rosett hem också med sin placering i 1.10 klassen i Alingsås....min lilla Muffins hon gjorde så fint ifrån sig och hoppade stort och lite över sig så i slutet på banan hade hon lite svårt att ha kvar fokus så det blev två pinnar ner, men ändå var jag jättenöjd med henne, det är ju ändå bara utbildning, klockren på hinder och inte något spänd, det är ju framgång bara det.....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

22 oktober 2012 20:52

Duktiga ni är på Stall Kattryd :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se