Kattryd

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2012

Mästare....

Av Camilla - 28 augusti 2012 08:51

  


God morgon alla....känns som en härlig dag idag....TT (tråkiga tisdag) och jag vill passa på att gratulera våra mästare....två SM medaljer av guldvalör blev det i söndags....i min favoritgren fältävlan tog Viktoria äntligen ett guld....GRATTIS...du får en kram på torsdag   , och så säger jag GRATTIS till Melina som också vann guld i JRSM....mycket bra jobbat!!!


 


Så, nu va alla grattis utdelade....eller inte, säger ett grattis till Herr Brun, han är mästare i att SKRITTA....haha, ja vi känner oss som vi vore världsmästare på detta just nu då vi skrittar, skrittar och skrittar lite till, igår blev det skrittjobb i paddocken med bommar....hm lite lätt frustration hos Herr Brun som i vanliga fall inte tycker om när bommarna ligger på marken, de ska hänga högt i luften, då är de inte lika farliga och kan inte hoppa upp och bita honom....ja han är den fjompigaste i ett par hästskor.....men matte älskar honom ändå....tjingeling!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

28 augusti 2012 11:37

Vilket guldregn....heja Herr Brun!!

 
Ingen bild

Knutte

28 augusti 2012 19:01

Haha, det är ingen höjdare men nån ska vara mästare
även i skritt, lycka till!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se