Kattryd

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2012

Sött som socker...

Av Camilla - 22 augusti 2012 09:35

 


Vardagen har infunnit sig och återhämtningen har startat...det har varit en något seg start på veckan efter helgens jippo. Det var en fantastisk dag här på Kattryd i lördags och all förberedelse och alla härliga intryck har satt sina spår....men nu är jag på g igen och laddar om batterierna inför kommande cykelfest till helgen....  . Augusti är som den brukar, full av aktiviteter, kul såklart när det händer saker men tiden försvinner och hösten kommer fort. Men jag gillar hösten med all dess härliga klara luft, underbara ljus och alla färger, men än är det grönt ute och det är säkert för att det varit en ganska regnig sommar så det har inte hunnit bränna sönder, hagarna är fortfarande fantastiskt gröna och man blir glad av att se denna härliga färg...mums säger hästarna som ännu går och skaver av gräset i sommarhagarna.....


 


I lördags så var det inte bara de stora som va utklädda....vi hade ju två små som var söta som socker....en som var med och tävlade i KGP och en supporter....härliga ungar som bjuder på sig själva....de laddar säkert för nästa års upplaga....hehe


                                                                            Lediga härliga onsdag idag och det regnar lite lätt.....blir en skön innegrejar dag....eller kanske bara en dag till att läsa en god bok....även hästarna ska få lite ledigt idag....önskar iallafall er alla en härlig onsdag.....tjingeling!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

KArin

22 augusti 2012 23:49

Sötaste..:))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se