Kattryd

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2012

KGP

Av Camilla - 19 augusti 2012 22:46 

En dag att minnas....årets Grand Prix på Kattryd är till ända och även i år så blev det jättelyckat med många fina  ritter, härligt fantasifulla kostymer och inte minst....en fantastisk supporterskala som hejade fram alla ekipagen som tävlade. I år hade vi också den yngsta deltagaren nånsin i startfälet, Maja 3 år som hade bokat att få rida på den vackra vita....alias Lilla Gubben....i år hade jag valt temat Pippi Långstrump och Maja som också skulle rida hon va såklart också Pippi. Dagen till ära hade hon fått en ny fin hjälm, till den en pippitröja. Hon gjorde en fin runda med fina stilpoäng vilket slutade med en seger i storhästgruppen...grattis till Maja   vi andra storhästryttare fick nöja oss med lägre placeringar...hehe. För knep segern det gjorde Wilma på sin ponny Questor, de va utklädda till Indian och de knep även bästa-kostymenpriset....grattis till dig Wilma. Efter tävling så blev det som sig bör en After Ride....grill, lekar och samkväm....ja en glad och nöjd Milla kröp till kojs på småtimmarna och som sagt det blev en dag att minnas....


....Tack till alla er underbara som var med och gjorde min dag på Kattryd Grand PRIX 2012....tjingeling


                           

 
ANNONS
 
Ingen bild

Louise Sköld

20 augusti 2012 00:22

Finaste lilla gubben ever❤

 
Ingen bild

Suss

20 augusti 2012 10:07

Härlig tillställning, åh vad fina ni är!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se