Kattryd

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2012

Sommarlov slut...

Av Camilla - 8 augusti 2012 21:27


 

Ja lunken går vidare på Kattryd och semestern är slut för denna gång...ja för en stund iallafall, det kommer lite till längre fram i höst. Sommarlovet är slut för pållarna och det är tajm att börja jobba igen även för dem. Herr Brun var på sitt återbesök hos tant veterinär i förra veckan och han var frisk.....yeeeah.. så nu får vi börja träna så sakteliga, det blir dock en ganska lång igångsättning så vi gör det rätt och att inte lilla blödningen går upp igen. Lilla Muffins har idag fått nya skor så nu så ska vi ut och fysträna så flåset kommer upp när det är dags att äntra terrängbanan....!!! Min vackra vita springare han mår som en prins ska göra, har det allmänt gott när han går och har det bra i hagen dagarna i ända, han får gå på skogspromenad då och då vilket han uppskattar på hans eget lilla vis. Han hade fint besök häromdagen då hans kompis Louise tittade förbi och tog ut honom på en härlig promenad, tror att både häst och ryttare myste riktigt ordentligt....han hoppas på repris snart Louise....   ...tjingeling!!!


   


 
ANNONS
 
Ingen bild

Louise Sköld

10 augusti 2012 15:28

De gör jag med😃<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se