Kattryd

Direktlänk till inlägg 28 maj 2012

Första tävlingen

Av Camilla - 28 maj 2012 07:01

Helgen har bjudit på fantastiskt härligt sommarväder och det tackar jag för då jag och Muffins i lördags tävlingsdebuterade. I strålande solsken åkte vi mot Brämhults lokala hopptävling tidigt som tur var då det fortfarande inte var så jättevarmt, det blev det ändå. En fin tävlingsplats med gott om utrymme för en ung liten pålle som för första gången är ute och ser sig om....! Ja det är många intryck och mycket att hålla reda på när man bara är 4 år....men hon skötte sig galant, hittade dock en kompis att snacka med så lite gap blev det ju allt!!!


I skogen finns det rumpnissar, och det hade lilla vackra brun koll på hela tiden, och eftersom tävlingsplatsen var på en fotbollsanläggning så var det fullt med gångvägar runt om och på dem gick det några med hundar och promenerade och jisses....det va ju skiiiiitläskigt....men hinder och annat tjafs det var ingen fara tyckte hon, och tog det med ro   


Banan var fin...kanske lite hård men med jättefina hinder och det fanns en del titthinder också, men detta bekom inte lilla damen och hon hoppade sååå fint och såklart som de flesta unga hästar så överhoppade hon sig lite men hellre det än att de springer rakt igenom. Noll fel blev det i protokollet iallafall och inte en bom hon var i....hoppade som sagt som det vore 1.50....hehe Solen strålade och det gjorde matte också efter en jättefin runda med sitt lilla hjärta!!!! Nu är första steget taget så nu är det bara att rulla på och det gör vi nästa helg för att sen fåå ett lååångt sommarlov....! Ne nu är det dags att plocka på sig lite kläder och åka till jobbelijobbet, ha en fin vecka alla ni andra vackra....tjingeling!!! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

28 maj 2012 11:44

Stort grattis till er, åååh ni är så fina!

Kram :)

 
Ingen bild

Mari

28 maj 2012 18:41

Fina ni är!!! Lycka till nästa gång!

 
Ingen bild

Stina

29 maj 2012 09:52

Ni är ju fantastiska!! Önskar er all lycka till i framtiden.

:)

 
Ingen bild

Carin

31 maj 2012 09:29

Stort GRATTIS!!! Så fin hon är, lilla Muffins!

Kraaam Carin

 
Ingen bild

Milla

1 juni 2012 10:07

Tack tack...ja hon är ett underbarn.. ;)) så glad för
denna lilla häst!

Kram tillbaks...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se