Kattryd

Direktlänk till inlägg 25 maj 2012

Ljuva sommar

Av Camilla - 25 maj 2012 07:07 Äntligen så blev det sommar, och lite till kan man tycka....29 grader visade vår mätare här på Kattryd igår och solen gassade så pållarna blev lite matta och la sig för att vila lite, det ser så gött ut när de ligger i det stora havet med maskrosor...ja lilla vackra brun hon kan till och med äta när hon ligger ner...hehe...inget gräs ska försgås...    

 Hoppträningen igår gick ju strålande och det var som sagt lite svettigt, ja hoppbanan såg ut som en öken men va gör det när man hoppatränar för bästa tränaren ever....Anna var på topp och levererade som hon alltid gör...100%. Hästarna gick strålande och ryttarna, ja de va lite röda om kinderna....hehe!! Lillfia fick vara med och hoppa och hon hoppade som aldrig förr...jisses...det gick både fort och hon hoppade högt...matte nästan for ur sadeln. Vi travhoppade oxer, och travhoppa det gillar inte matte men det är sååå nyttigt och lillfia hon gjorde detta såå fint, kunde till och med trava över alla fyra bommarna utan att hoppa alla på en gång....det kallar jag framgång...hihi!!!

Ja lovorden från Anna tog ingen ände....briljant känner jag mig rätt nöjd med och Anna tyckte jag skulle vara stolt över min lilla fina häst.....och det ÄR ja.....!!!!
 Vackra vit, Herr Brun och lilla Muffins de går i sin gröna hage och har det gott på dagarna....ja Nisse han är den snällaste av de alla och vaktar sin lilla flock. Helge och Muffins kommer överraskat bra överens och igår så hade de världens klijkalas....de gnuggade päls så att den sen var svår att borsta ner....men det är underbart för de små liven att det äntligen blev sommar och de kan njuta lite nu....innan alla de otäcka djuren kommer.....blinningar!!! Nu är det fredag och sista dagen på arbetsveckan....ska bli härligt med helg...igen...ja det är ju nästan inget annat, och nu laddar vi för imorgon....tävling står på schemat och vi hoppas på fint väder....önskar er alla en go dag och helg....tjingeling!!!   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

25 maj 2012 10:28

Ljuvliga sommar - ljuvliga bilder :)

Kram kram

 
Ingen bild

Frida

25 maj 2012 22:24

Så härligt det ser ut för hästarna! Underbara bilder Milla
så kul att läsa om er på Kattryd!

:)

 
Ingen bild

Carin

31 maj 2012 09:28

Heeelt underbara bilder, Camilla!
Kraaam Carin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se