Kattryd

Direktlänk till inlägg 22 maj 2012

Lagom bäst

Av Camilla - 22 maj 2012 06:46

 Ja så blev det hundra grader varmt då...inte för att jag klagar eller så men varför kan det bara inte få vara lite lagom någon gång....från +4 grader och isvind till +26 och nästan vindstilla, till och med hundar och pållar känner av värmen och blir lite dåsiga....Selman hon deckade på gårdsplanen igår efter vår "lilla" promenad och den där Clara hon som aldrig blir trött där hängde iallafall tungan lååångt utanför....hehe Pållarna har fått gå ut på lite grönt och det är såååå gott, igår fick Nisse lite damsällskap på eftermiddagen då jag släppte i lilla vackra och hennes kompis miss A till gammelman när jag och Helge skulle ut på promenad, ja gissa hur det gick...hm....ja inte var de intresserade utav fina Nisse inte...ne GRÄÄÄS ä gott.....Nisse gjorde några tappra försök till att hälsa men NEJ...vi går här...du går där....fine sa Nisse och fortsatte att mumsa gräs...ja det är olika vid olika ihopsläpp...! Annat var det när vår lille ponny på gården skulle få kompis....hm...en vacker fuxdam dessutom men det gick han inte med på och höll på att jaga livet ur den stackaren....tur va så hände inget men ojojojo så liten kan vara arg...hehe. Idag blir det jobbelijobb på fm och sen hästar resten....ja lilla vackra hon har ju svårt att stå på alla fyra i hagen och brallar mest runt....vilket resulterar i att skorna flyger....verkligen flyger för denna gång hitta jag inte skon så jag kunde banka på den...så den ligger nog någonstans utanför hagen....hm....men jag har en sååån snäll hovis så han kommer hit och lägger på en ny sko så vi kan rida...och träna ska vi ju också göra för till helgen är det "tävling"....tjingeling!!!!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se